onsdag 17 augusti 2016

Affär västerås

Affär västerås

Affairs idé är att erbjuda dig som kund ett utbud av inredning och design. Hos Affair finns något för alla och envar. Inredning för oss på Affair är att vara kreativ och skapa. Sigma är ombyggt och är inte längre en galleria utan ett handelshus med butiker som har egna entréer. Här hittar du allt du behöver från shopping, café och restaurang till nattklubb och bowling.


Affär västerås

Detta behöver du bara göra vid första besöket. Du har alltid möjlighet att byta val av butik inne på sidan. Totalt secondhand-butiker, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Vi har ett brett sortiment som passar alla åldrar, smaker och plånböcker.


När du köper ny matta hos oss kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet av djur och hjälper dig och ditt husdjur att få ett så bra djurliv som möjligt. Som medlem i vår kundklubb får du ta del av massor med förmånliga erbjudanden! Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik.


Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. Med mer än års erfarenhet av konst, konsthandel och inramningsarbeten tror vi att vi vet lite om vad du som konstkund vill ha. Vi är återförsäljare för de flesta kända märkena på marknaden. Vi servar och reparerar alla märken. Här får du uppleva dina favoritfilmer och skivor på ett helt nytt sätt!


Hos oss finner du nya möjligheter att få ut mer av din musik och dina filmer, oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast. Det spelar ingen roll om din budget är liten eller stor. Denna butik är en del i den 4Sound konkurs som innefattar butiker i kedjan i Sverige.


Vår webbshop är uppbyggd som en tjänst där du som kund kan välja att få ditt paket hemskickat från någon av alla våra privatägda butiker eller själv hämta. KAMINHUSET ELDABUTIKEN VÄSTERÅS Kaminhuset är ett företag som startades i Irsta på slutet av 70-talet. I våran stora utställning har vi över 2eldstäder uppställda, allt från små gjutjärnskaminer till stora Tulikivi täljstensugnar. Klockmaster erbjuder de senaste klockorna från kända modehus.


Västerås äldsta bröllopsbutik. Förutom att erbjuda dig alla tänkbara tillbehör till din pool eller ditt spabad så ordnar vi med kostnadsfria hembesök för att reda ut vilka möjligheter du har i ditt hem. Kom in redan idag och starta din resa mot en pool eller ett härligt spa! Här kan du givetivis köpa nya CD skivor.


Om du frågar kan du även få hjälp med vinylskivor, det finns till och med. Vår ambition är att du hos oss ska hitta produkterna du söker och få den service du behöver. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Vi erbjuder möbler, inredning och ett stort utbud av utemöbler till hemmet. Med snabba leveranser och till bra priser hos Chilli! SHOPPING I VÄSTERÅS – DU HITTAR ALLT DU BEHÖVER I KVARTERET IGOR. I vår galleria hittar du allt som du kan tänkas behöva. Oavsett om du vill shoppa kläder, skor, accessoarer, teknik, inredning, dagligvaror eller litteratur så hittar du det hos oss.


Ny hemsida under utveckling. Under tiden hänvisar vi till Interjakts hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg