tisdag 30 augusti 2016

Resesällskap thailand

Phuket är den mest kända, men du hittar också små öar med bara några få bungalows på stranden. Låter det som något för dig? Tips på ställen att åka till mottages tacksamt.


Vietnamn i två veckor. Om någon som letar efter resesällskap eller kommer vara i dessa omården under december månad så får ni gärna höra av er :). Du måste vara inloggad för att svara eller skriva ett nytt inlägg.

Tänkte ge mig ut och resa i början av Mars. Skulle gärna vilja ha lite resesällskap om inte under hela resan så kanske man kan mötas upp o sällskapa ett tag. Har tänkt mig sol bad. Tar gärna ett glas vin men vill inte festa. Siktar på att landa någon gång vecka och börja med att hälsa på en polare på Koh Tao, hemresa mot slutet av vecka eller början av vecka 8. Just nu går merparten av pengarna från fonden till våra fadderbarn i Chiang Rai.


Min plan var att kombinera det jobbet med att resa runt lite i thailand och Malaysia. Men så hoppade min polare nu av plötsligt, men om du är sugen på något i denna stilen så hör gärna av dig.

Välkommen in och ta dig en titt! Det borde även kompisen kunna göra, eller ja hum, förhoppningsvis. Man känner sig sällan speciellt ensam.


Något så grundläggande som att äta kan skilja sig ordentligt mellan olika kulturer. I deras bilar sitter jag i ren storm och intalar mig själv att, De menar bara väl. Thailand är ju väldigt bra på det viset. Julnyårs resan blev inte som det var tänkt. Att kräva in pengar för den andra.


Jag har betalat hela resan. När stormen Pabuk närmade sig fick de till slut tag på en bussbiljett för att ta sig vidare, norrut, mot Bangkock. Vi är stycken som ska ner till paradiset i september på obestämd tid , hellst för alltid men får se hur affärerna går där nere :). Tid har jag väl, men finns det lämpligt resesällskap ? Skulle inte vilja göra denna resa på egen han och fru Chang lär med stor sannolikhet inte vara intresserad. Med lång erfarenhet och passion för äventyr kan vi idag erbjuda marknadens bredaste utbud av upplevelseresor.


Gemensamt för alla våra resor är – omtanke, hänsyn och små resesällskap. Ambitiösa specialister Med över 60års samlad erfarenhet från resebranschen. Små resesällskap Med trygghet, kamratskap och unik inblick på resmålet.


Jag är en tjej på som är sugen på att åka iväg på en längre resa i början av januari 201.

Själv hittade jag kärleken via nätet även om det började mer åt resesällskap hållet. Om några vänner eller familjemedlemmar i ditt resesällskap åker iväg på en utflykt under semestern vill du såklart kunna nå dem. Resesällskap Logga in för att följa detta. Telia erbjuder ett pris på kronor per minut. För Telenor gäller 1kronor per minut.


Mitt namn är Amanda, år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg