torsdag 25 augusti 2016

Singelresor vandring

Dagsvandringar med bekvämt boende. Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser. Upplev vår vackra natur till fots. Vandringarna ingår i det europeiska vandringsnätet GR13.


Singelresor vandring

Hela sträckan är på 3km men vi har plockat ut de bästa delarna att njuta av. Middagarna avnjuter vi på lokala restauranger, avkopplande, sällskapliga kvällar som kommer att runda av dagen på ett bra sätt. Singelresor Så mycket bättre tillsammans. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär.


På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. Redo för dagens vandring studsar vi ombord på den färja som vi ska få lift med till Italiens kanske mest omsusade ö. Det smaragdgröna havet pryds av små skumkronor och vi gör måsarna sällskap över vattenytan. Själva vandringen är drygt kilometer och höjdskillnaden 2meter.


Singelresor vandring

Cingov, där vandringen börjar, ligger 4möh. Efter grottan tar vi oss till Kezmarok. Där går vi en tur i byn till fots, och besöker också Karloff-destilleriet och provsmakar olika Tatratea, en tebaserad likör. Aktiva resor ( vandring , cykel, kajak) Resor för dig under år. Vid att anmäla dig godkänner du vår personuppgiftspolicy.


Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner. En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn.


Singelresor vandring

Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar. Med vandring upplever vi denna lilla men väl så varierade del av Storbritannien. Kusten är lång, slotten många, skogarna gröna och. Vi har enveckorspaket, till speciellt utvalda resmål där hotell och flera vandringar ingår i priset. Det är ett riktigt bra sätt att möta andra människor och att ihop få uppleva en massa spännande kulturer och natursköna landskap.


Se vårt stora urval av singelresor. Dessa vandringar passar dig som är van vandrare och gillar lite utmaning. Med detta sagt, håller vi dock ett lugnt tempo och pausar ofta, som alltid under en vandring med WI-Resor. Har du, exempelvis, trivts i den avancerade gruppen på någon av våra vandringsresor till Alperna eller Andorra kommer du att gilla vandringarna här. Guadalestdalens tusentals mandelträd ger en vacker kontrast till de evigt gröna olivträden.


Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. Ordnar långresor för singlar av äventyrs- och upplevelsekaraktär till resmål som Peru, Kina och Costa Rica. På de flesta resor är allt inkluderat - måltider, måltidsdrycker, alla utflykter, aktiviteter och svensk guide. Däremot kostar det extra om man vill bo ensam i dubbelrum.


Dagens vandring : ca km. Svårighetsgrad enligt reseledarna: av med uppstigning till utkikspunkten 5. Dag - Vandring och Kuchen i Österrike Förmiddagens strövtåg i Schönenbach består av en lätt vandring på drygt timmar. Vårt fyrstjärniga hotell ligger direkt vid en vit sandstrand och är mycket uppskattat bland annat tack var sin goda mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg