onsdag 10 augusti 2016

Hur får man en tjej i säng

Sen får jag nog säga att en tjej som är ganska pryd förmodligen inte kommer ha. Om man tar emot tips från en åring om hur man får en tjej i säng , då kan man känna sig ganska patetisk. Hur får man en tjej att vilja ligga?


Nu vet jag inte hur långt du och denna tjej har kommit i erat förhållande. Det är lite som en fältstudie. När man har legat med tillräckligt många så vet man ungefär hur det ska vara och så kan man målgruppsinrikta sina skills i sängen. Om något känns off – säg fan INTE det!


Visa istället hur du vill ha det. Okej, du får strunta i själva piskan. Poängen är att visa vad du vill ha, hur du vill ha det och se till att du får det. Det flesta har någon gång fantiserat om att bli duktigt dominerade. Men hur gör jag det då?


Fokusera på rollen du tar, gå in för det till hundra procent, så att du inte börjar fnissa mitt i allt. Han hade en mycket större penis. Vill du att han ska yra om sina ex och deras fantastiska sexuella talanger? Jämför med ex-älskaren II: Berättar att ex-älskaren gav henne mycket fler och bättre orgasmer.


Då får du också visa hur. Hallå tjejen , det är bättre att säga nej. Att min partner går ner på mig (fast ja vem vill inte det?!) 10. Att prata om sex med tjejer är kan vara svårt, men det är ofta väldigt intressant – och lärorikt för att säga det minsta.


Hur får man en tjej i säng

Här är en lista med de över saker tjejer vill att killar ska göra i sängen. Hur länge ska en kille hålla i sängen ? SKUMMA SAKER TJEJER UNDRAR OM KILLAR! Hur man får svenska tjejer i säng Här ger sig grabbarna i RandomMakingMovies ut på stan i Stockholm och frågar tjejer hur man behöver vara för att få med en svensk tjej hem. Få saker är så upphetsande som när en tjej tar initiativet till sex. Det kan vara en viskning på stan.


En hand mellan hans ben. En tunga som slickar hans finger. I princip vad som helst som signalerar att du vill ha sex. Det finns en bild av att män har så enkelt för att få orgasm att något vore fel om de inte gjorde det. Min fråga är hur man får en sådan relation med en tjej.


Hur får man en tjej i säng

Förstår att alla brudar inte vill hålla på på det sättet men hur hittar man en sådan tjej ? Mina tidigare partners har inte klagat, tvärt om, men två hade inte så mycket erfarenhet och den tredje som uttryckte den åsikten, det fanns en sån jäkla tändning mellan oss att det går inte att jämföra. Om man gör en snabb sammanfattning av de, som skrivits, är de det att ta god tid på sig. Jag undrar hur man får damerna i säng i fable? Får fram hjärta efter lite flirtande, men resten då?


En detalj, men inte vilken som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg