onsdag 24 augusti 2016

Hur vet jag att han vill ligga

Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Kommer på en ursäkt för att inte träffas på en vardag Hör han av sig på helgen och vill ses men har ursäkter för att inte ses på vardagar, då är han förmodligen bara intresserad av en sak. Kom ihåg att du inte ska göra något du inte vill , och heller inte ta intiativ där du inte vet om det finns samtycke.


Du kanske också vill läsa saker tjejer gör som visar att hon vill ligga med dig? TV: saker hon förmodligen älskar att du gör i sängen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste. Nu vet jag ju inte hur ni umgås utanför sängen men om du hänger med honom ihop med kompisar, har träffat hans familj eller liknande vill han antagligen mer än bara ligga. Om umgänget utanför sängen är typ kolla på film, köpa hem käk eller ta en promenad runt kvarteret skulle jag luta mer åt det andra hållet. Vill han ligga så får han nog kämpa lite mer.


Du vill veta allt om honom, han vill bara veta hur du ser ut naken. Nu måste ni väll förstå att killen baaaara vill ligga. När du bad honom träffa dina föräldrar svarade han nej, jag är ingen svärmorsdröm.

Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Målet är att du ska kontra med något, eftersom du inte tolererar spydiga kommentarer. När ni käbblat en stund ( han är en extremt duktig konversatör) kommer han gå över till att ge dig komplimanger, gör han detta är han nio av tio gånger en player. Bläddra vidare för att läsa om fler tecken på att han bara vill ligga.


Jag är singel sen ett tag tillbaka men har hittills bara träffat på killar som til en börjar verkar super intresserade, men när dom fått sex några gånger så vill dom inget seriöst. Jag är bra i sängen, haha så det kan inte bero på det. Dom säger att det är jätte bra sex med men. Han tar sig alltid tid att träffa dig och bjuder alltid in dig till olika fester och events. Punkter som visar på att killen eller tjejen bara vill ha sex med dig.


Jag har dejtat en kille regelbundet i ungefär månader nu. Här kommer dejtingråd för kvinnor – saker han önskar att du visste när ni går på dejt. Det är liksom nästan vi. Fem minuter innan ni träffas håller han på att bli galen av nyfikenhet. När han väl ser dig börjar han fundera på hur ni kommer att funka i sängen.


Din kille ringer dig inte bara för att höra hur du mår, han vill också gärna träffa dig kontinuerligt. Han vill att du ska tycka att han är roligast.

Om han inte vill ha det intrycket att gnugga på dig, kommer han att hålla sin familj långt bort. Han undviker några relationer. Ja, jag vet att du har tagit upp hela vad är vi ämne och plötsligt är han ingenstans att ses. Man brukar säga att ett enkelt test för att undersöka om det ligger attraktion i luften är att dra ett halvdant skämt. Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad.


Faktum är att forskarna vid Stanford och Santa Barbara ger belägg år detta. Han kommer bli glad av att du blir glad. Jag vill tillägga att det inte handlar om att vara någon ”dörrmatta”. Ibland har man viktiga saker i sitt eget liv som krockar med sin partners liv och det finns inte så mycket man kan göra åt det. Ibland är det svårt att veta om en han är intresserad eller om han bara är ovanligt trevlig.


En flirt innebär ju inte alltid ett blinkande öga eller en offensiv raggningsreplik. Och han är beskyddande. Hur visar killar kärlek? Ni tjejer tror att han bara är snäll, men i själva verket beror allt på att han vill ligga med er.


Han är en bra kille, helt enkelt. Därför blir också killar irriterade när deras flickvänner har någon ovanligt hjälpsam person efter sig. Vi vet vad han är ute efter, men det vet sällan tjejen.


Han ger dig råd för att han vill att du ska bli lycklig Ja, du kanske inte inser det just då, men om jag älskar dig så vill jag bara ditt bästa. Om det nu är att jag tycker du ska sluta umgås med dåliga vänner, sluta röka, sluta supa och festa osv osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg