onsdag 31 augusti 2016

Mazda cx3

Mazda cx3

Finns i flera färger och material. Låsbar med inkast framifrån. Alltid lägre pris på Skruvat. Klassiska postlådor med eller utan lås. Tåliga postlådor i plåt och plast.


Mazda cx3

Sveriges första bilsajt! Jämför bara de olika specifikationerna för att hitta den utrustningsnivå som passar dig. CX-följde märkets tradition att göra suvar som inte ser ut eller beter sig som terrängbilar. Bilen är kul att köra och med sina blott 4centimeter i längd passar den i stan, där ju suvar tycks köras mest.


Karossformen är ganska extrem så det var med viss skepsis jag äntrade förarplatsen, men det var lätt att hitta en bekväm körställning. Takhöjden räcker väl till också för långa personer. En 105-hästarsdiesel finns också till modellen – och det här är en rätt trevlig motor. Prisbelönt SKYACTIV-teknologi ger sportig prestanda och bra köregenskaper som gör att CX-passar perfekt både för stadskörning och på landsväg.


I Nordamerika fungerade den även som ersättare till just Mazda2. Bilen har under sin tid fått ett ansiktslyft. Det är kombinationen av sportig prestanda och funktionella dimensioner som gör bilen till din bästa vän i vardagen. Kontakta din närmsta återförsäljare för ett bra erbjudande. Skatteverkets uppgivna priser.


Senaste användarbilder. Lansering under sensommaren. Mazda MX-Världens mest sålda roadster. Uppdaterad 6:a och CX-och en helt ny 2:a. Lilla suven CX-ska utmana i ett exploderande segment, och första provkörningen antyder att japanerna är på helt rätt spår.


A design that’s clean and elegant, expressing a sense of purity that’s unexpected in a compact crossover. En sak jag inte riktigt gillade var den svaga kontrasten på bl a hastighetsmätaren mellan siffror och bakgrund - kanske inget problem för 30-åriga ögon men för oss äldre kan det vara problematiskt under vissa ljussituationer. Madza CX-är en crossover och kan även ses som en liten och smidig stads-suv. Våra säljare är erfarna och kunniga och ser till att du som kund får den vägledning du behöver vid köp av bil, både ny som begagnad.


Idag finns det inte många tillverkare som kör vidare med motorer utan turbo. Försäkra dig om att priset är rätt oavsett om du ska sälja eller köpa, genom att skriva in registreringsnumret nedan. Hundbursbutiken det självklara valet isåfall!


Mazda cx3

Maskinen levererar kraft över hela registret och känns betydligt starkare än de angivna 1hästkrafterna. Står jag personligen inför ett val mellan de två bilarna blir det lätt en Golf. När du har räknat ut vilket MAZDA CX-däck passar dina behov bäst, kontakta en Pirelli-återförsäljare för mer information om de tekniska aspekterna och du kan på ett tryggt sätt slutföra köpet. När det är dags att byta ut MAZDA CX-däck, välj kvalitet och säkerhet av Pirelli. Att byta däck på din MAZDA till precis de rätta däcken för din bil har högsta prioritet, när det gäller säkerhet, bränsleförbrukning och livslängd.


Vi hjälper dig hitta däck till din MAZDA – däck som inte bara passar din bil perfekt utan också din körstil och rådande körförhållanden. Cx-är ju väldigt ny så du kommer inte hitta så många med erfarenhet av modellen. Jag tittade lite snabbt på konfiguratorn på mazdas hemsida och det var riktigt trötta motoralternativ som erbjuds till cx-3. The small SUV that’s a modern classic.


Majoriteten av våra CX-har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg