fredag 19 augusti 2016

Hitta någon att spela golf med

Det har gått jättefort. Tanken är att gruppen ska vara till för människor som inte har någon att spela med , säger Marie Blomqvist. Hur ser åldersspannet ut?


Jag är och tror att jag är äldst och så har vi någon som är strax under 30. Genom jobbet och diverse golfkurser hittade jag visserligen nya spelpartners, men med mitt fria jobb har jag ofta tid när de inte kan, berättar Dan Ekman.

Mötesplats online – Att spela ensam förtar halva nöjet, för golf är ju i högsta grad en social aktivitet. Du får även mer än gärna prata med oss så hjälper vi dig att hitta någon att spela med. På tisdags- och söndagskvällar pågår Varberg Padel League och då är vi som driver padelcentret och många padelspelare på plats. Kom förbi på en kaffe och hitta din nya spelpartner.


Hitta någon att spela golf med. Söker du någon att spela med ? Fadder och hjälpa våra nya in i klubben?

Sportpartner är inte en dejtingsajt, men många sportiga människor har hittat sin perfekta matchning via vår sida. Lättaste sättet att börja spela golf är att gå en Grönt Kort-kurs på golfklubben – en nybörjarkurs för vuxna. För människor med någon form av funktionsnedsättning finns handigolf.


Kontakta en golfklubb så hjälper de dig vidare. Spelar du en tävling som klubben hanterar i GIT Tävling behöver du inte registrera den handicapronden själv, utan då sker detta automatiskt. Din handicap revideras automatiskt undan för undan i takt med att handicapronder registreras.


Finns du inte längre i systemet är det upp till den klubb du tar kontakt med att bestämma om du ska spela upp för Grönt Kort eller inte. För golfaren som gillar att spela golf på många olika golfbanor men som också sköter sin träning året runt. Maila ditt namn, golf -i e-post, telefonnummer samt ditt golf -hcp. Han vill, till exempel, inte bara spela golf utan precis som tidigare spela bra golf.


Några trevande slag följer efter kanonchippen på första green och Hempa är inte alls nöjd och känner sig frustrerad. När det går motigt får man bara ta det lugnt, sluta ta i och försöka svinga lugnt. Ett samtal om att lära sig spela golf.


Har man svårt att hitta core. Jag förstår vikten av att ha någon som coachar och någon som bidrar med ett mentalt.

Vad gäller driver så är jag fel person att svara, åk till en välsorterad butik stå och banka drivar ett par timmar så hittar du säkerligen någon som känns bra. För dig som vill tävla så erbjuder klubben ett stort och varierat utbud av tävlingar. Du som är lite osäker på tävlandet kan med fördel prova på att delta i någon av våra roliga lagtävlingar.


Kom in till någon av våra optiker som erbjuder Synsam Sport så kan du prova ut dem där. Eftersom golfspelare ofta tillbringar många timmar i solen är det viktigt att glaset har ett bra UV-skydd. Använder du till exempel keps så krävs inte lika mycket solskydd som om du spelar utan sportglasögon. Något som är väldigt viktigt är att du alltid spelar på samma typ av golfboll, Du behöver inte alltid spela på samma modell från en tillverkare, det viktigaste är att du alltid spelar på en boll inom samma kategori.


Här samlar vi information om golf. Börja spela golf Att spela golf har blivit en folk sport i Sverige. Golfglasögon med UV-skydd.


Vill man börja spela golf så kan man ta kontakt med någon lokal golfklubb för att börja i en nybörjarkurs där man lär sig golfens grunder. Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg