torsdag 3 mars 2016

Glidskydd stege jula

Glidskydd stege jula

Köp din klinikutrustning hos NettoMedical enkelt Online! Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige. Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. Stegar är ovärderliga för praktiskt taget alla husägare.


För att måla högt upp på fasaden, komma upp på taket eller bara klippa grenar behövs stegar för att komma åt. Vårt sortiment är fyllt på höjden av stegar och andra anordningar – för både inomhusanvändning och utomhusbruk – så att du kan sikta högre när projektet kräver det. Ställbart och universalt taksteg! Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Alla våra glidskydd är godkända så om ni har fått uppbackning av sotaren så kan ni känna er trygga med våra produkter. Smidig beställning av glidskydd.


Vi vet att välja rätt glidskydd kan vara en snårig djungel. För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator. Måste finnas då lös stege används för tillträde till tak. Förhindrar att stegen glider i. Alla produkter i denna kategori håller hög kvalitet och är väl anpassade för sitt ändamål. Hos oss hittar du även tillbehör som en stegfot som gör så att stegen inte riskerar att glida i sidled.


Glidskydd stege jula

Vi har stegen du behöver Vi har både stegar för specialändamål och modeller som är mer allround och passar till många olika uppgifter. Shoppa bekvämt direkt från soffan. De flesta av dessa olyckor beror på att stegen inte står stadigt och tippar eller glider iväg. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid fasaden.


När det gäller anliggande stegar finns det mycket du kan göra för att förebygga tillbud. Stödben, stegfot, krokar och glidskydd ger extra säkerhet samtidigt som arbetet blir mer effektivt med stadiga stegar. Klicka på respektive fabrikat för att komplettera din stege med ett säkerhetshöjande tillbehör. Vid branta tak (gt;55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen. Här finns ändskydd som reservdel till stegar ! Har du frågor om våra produkter?


Stegen är godkända att användas då fasadhöjden ej överstiger meter. Takplåten skall vara minst mm stålplåt eller mm aluminiumplåt. Stegen lagerhålles komplett med skruv i varmförzinkat, rött och svart. Takstegen passar alla vanliga typer av takprofiler.


Stegen kan monteras rakt över varandra eller i zick-zack mönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg