torsdag 24 mars 2016

Actionfilmer 2017

Hitta nya och gamla favoriter bland actionfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Ta del av vilka som är actionfantasten Fredrik Edströms allra bästa actionfilmer. Ljuvlig eskapism eller förmedlare av destruktiva könsnormer ledda av förskönade, våldsidkande blådårar?


Två genredefinerande actionfilmer som aldrig åldras.

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. En ultra-realistisk film om att växa upp som ung homosexuell afro-amerikan bland kriminalitet, droger och mobbning, och om att överleva mot alla odds. Vad händer: Besättningen på koloniskeppet Covenant tror att de hittat ett outforskat paradis men blir snart varse vilken franchise de landat i. Artiklar i kategorin Amerikanska actionfilmer Följande 2sidor (av totalt 615) finns i denna kategori.


Hans moderna klassiker ”Taken” var startskottet som sedan följdes upp av en rad spännande filmer. Action movies , movie release dates. Låt oss nu, drygt år efter den världsberömda kidnappningsrullens premiär, lyfta fram Liam Neesons bästa actionfilmer !

Gene Hackman spelar den våldsamma polisen ”Popeye” Doyle som tillsammans med sin partner försöker spåra en stor heroininförsel från Frankrike. En film med otrolig energi och autenticitet som gör den till nummer ett på denna lista över bästa actionfilmer. Vilka är årets bästa filmer egentligen?


Här finner du filmtips! Vi väntar spänt på bland annat A Simple Favor, Fantastic Beasts och Mortal Engines. Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar. Unsubscribe from Lorena Payne?


Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. En illegal distribution av amerikanska actionfilmer banade väg för ett rättvisare Rumänien på 80-talet. Netflix utbud av filmer är enormt.


Vi visar och ger dig direktlänkar. Fattas det några bra filmer är det förmodligen för att jag inte vill kategorisera dem som rena actionfilmer. Men du kategoriserar Oldboy och Apocalypse Now som rena actionfilmer ? Om Puri, 6 indisk skådespelare.


Håkon Liu, 4 norsk regissör. Miguel Ferrer, 6 amerikansk. COM har actionfilmerna med de hetaste biljakterna, dem största explosionerna och dem farligaste uppdragen.

Vilken actionhjälte får dig och tappa andan? Marco Polo: One Hundred Eyes. I början av september meddelade Liam Neeson att han skulle pensionera sig från actionfilmer. Skådespelaren förklarade att han av en slump halkade in på genren och att han började känna sig för gammal för de tuffa rollfigurerna han ofta tar sig an.


Matchen slutade i katastrof och personer fick sätta livet till. Dokumentären skildrar själva händelsen, vad som ledde fram till den samt efterspelet. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal! Helen Mirren var en av världens mest hyllade skådespelare. Vann priser och respekt. Då fick hon igenom sin önskan.


Det var en underbar fördel med att vinna Oscar. Jag fick vara med i actionfilmer. Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg