torsdag 17 mars 2016

Borstahusen karta

Här har vi samlat alla våra kartor och broschyrer. Ladda gärna ner och skriv ut. Här kan du ladda ner broschyrer och kartor över Landskrona.


De finns även i tryckt form så önskar du hellre få dem hemskickade med post är du välkommen att ringa eller maila en beställning till oss. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.

Se kontaktuppgifter, adress, karta , vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Kom och fira midsommar med oss. Vi har traditionsenligt firande med dans kring midsommarstången och allt som hör till. Vi har enhetspris för hela midsommarhelgen och ni är välkomna från onsdag om ni önskar.


Stugorna finns i olika storlekar och utföranden, med 4–bäddar. Dina första åtgärder på campingen bör vara att lokali-sera redskapen och informera dig om hur de används. Information om sevärdheter m.

Tänk dig ett mysigt villaområde nära havet. Tänk att du lutar dig tillbaka i solstolen på din stora balkong med rykande kopp kaffe i handen. Varierande och grann, med gott om plats för barnen att springa runt.


Visst låter det lockande? Efterfrågan har varit stor och på fredag är det dags för Veidekke Bostad att sätta spaden i marken och börja bygga. När du kommer hit träffar du alltid någon av oss i familjen Westerberg. Fler än campingplatser. Se betyg, recensioner och bilder.


Börja organisera dina reseidéer och se dem på en karta. Få prismeddelanden och erbjudanden så att du kan resa på ditt sätt. Här bygger vi Magasinhusen, tre nya flervåningshus på höjden i detta omtyckta kvarter. Det blir nya bostadsrättslägenheter i varierande storlekar som med stora höga fönster släpper in landskapet i. Pumphuset är ett levande kulturhus.


Borstahusen , Landskrona kommun. Topografisk karta över det modellerade området med Säbybäckens modellerade sträckning och mätpunkter för grundvatten och bäck. Topografin och bäckfårans sträckning avser nuvarande förhållanden.

Klimatdata har hämtats från SMHI:s mätstation i Landskrona (nederbörd) samt i Helsingborg (temperatur). Med våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad har utsikten en stor roll. En liten ö mitt i Öresund. Ven är ett populärt utflyktsmål och erbjuder både camping, bad och historiska sevärdheter. Ven är en av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen.


Här blandas känslan av frihet med doften av salt. Vid vattnet finns flera välrenommerade restauranger. Lika nära finner ni Erikstorps Kungsgår och golfbana.


I höst öppnar Engelska Skolan i området. Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än minuters avstånd.


Vi erbjuder möjligheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg