måndag 28 mars 2016

Nockräcke

Takbrygga kan användas istället för nockräcke. Du kan också kompletera befintliga takfotsräcken med snörasskyddstillsatser. Pelicans samtliga takfästen kan kombineras med en konsol som möjliggör montage av nockräcken och takfotsräcken.


Komplett för betongtakpannor på underlagstak av råspont. Vi använder cookies på vår hemsida för att göra din upplevelse så positiv som möjligt.

I enlighet med svensk lag så måste vi fråga om ditt godkännande att. Nockräcke med 1-rör på meter för infästning av livlina. Kolla alltid vad som gäller i ditt område! Ett nockräcke är en infästningspunkt längs hela nocken. En sådan applikation krävs på alla nybyggda villor.


Gör såhär när du ska beställa ett Lindab snörasskydd eller nockräcke : 1. Kontrollera vad för typ av undertak ni har på ert tak, råspont, takboar plast eller masonite.

Livlinekrok används för att förankra livlinan vid tillfälliga arbeten på tak. Livlinekrokar används i stället för nockräcke när taklutningen är mindre än 1:(grader). Till mindre hus kan det räcka med st livlinefästen.


Klicka på Jag förstår-knappen för att acceptera att cookies används. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Med produkter avsedda för falsat tak avses dubbelfalsat tak,.


Kraven på säkerhet kring takarbeten är högt ställda och här finns tydligt regelverk för vad som gäller. Vi vet att välja rätt sorts räcke kan vara en djungel. Därför har vi skapat en unik konfigurator som hjälper dig att välja rätt sorts nock- eller takfotsräcke.


Vi på Stegproffsen erbjuder flera olika lösningar av nock- och takfotsräcke. Vajersystem för nockräcke Med en vajer som monteras längs nockräcket eller direkt på taket får man en väldigt flexibel säkerhetslösning i samband med arbeten och underhåll på tak och andra utsatta arbetsställen. Gångbrygga eller nockräcke kan med fördel kompletteras med stållina eller skena, som löper längs hela bryggan eller räcket, och till vilken en så kallad ”ryttare” kopplas.


Ryttaren utgör förankringspunkt för säkerhetslina, när person förflyttar sig horisontalt på taket. I takytterhörn på både låglutande och sluttande tak (upp till graders taklutning) kan extra förankringsmöjlighet krävas för att minska eventuella pendeleffekter vid fall och placeras i takets hörn meter från takkant och takfot. Wiresystem – WeLine på nockräcke 1.

Boverket är myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Ny generation vajer - Gångbrygga och nockräcke. Nu byter vi vajerterminaler på våra vajersystem monterade på CWL taksäkerhet. Gaffelterminaler byts mot terminaler med gänga.


Detta medger en enklare efterspänning av vajern och gör kundspecifika vajrar kompatibla med lagerlagda skarvbara vajerlängder. Takfotsräcke, typ och för mm rör. Rören är krympta i ena ändan.


Låsning med plattstål och bygelbult. Skarvning sker genom att rören skjuts in i. Skorstensintäckning och skorstenshuv. Specialdesignade tillbehör, som bleck och beslag, huvar och taksäkerhet, i matchande färger för kompletta helhetslösningar.


Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken. Vi har också en betydande plåtbearbetning och legoproduktion, där vi kan erbjuda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg