onsdag 9 mars 2016

Affärspartner sökes

Din företagsförmedling. Vi är specialister på överlåtelser av företag och lokaler. Vi hjälper säljare och köpare att hitta rätt och ger stöd genom hela affärsprocessen. Med års erfarenhet av branschen och dokumenterad kunskap kan vi snabbt och effektivt nå önskat resultat, till ett förmånligt. Världens första hälsofrämjande mineralvatten tillverkare söker affärspartner eller delägare i Sverige och Skandinavia.


Affärspartner sökes

Vi har redan ett Ungersk AB och vi ska etablera ett svensk AB och du som vill vara med kan bli delägare i både AB. Du ska vara beredd att investera kapital men det behöver inte vara stort belopp, designintresserad säljare (inga speciella kunskaper krävs), hjälpa till med marknadsföring, underhålla webbutiken med innehåll samt vara aktiv på de sociala medierna. Affärspartner sökes, öppen för idéer.


Eller även att gå in i en redan fungerande rörelse är också intressant. Idag är vi personer som driver en webbshop med försäljning av riktigt coola futuristiska møbler på internet. Vill du driva företag med andra? Här kan du söka kompanjoner och hitta samarbeten som passar dig.


Affärspartner sökes

Jobbevakning har skapats. Du kommer i fortsättningen att få e-post så fort det finns. När du registrerar dig som medlem på Företagande. Du är själv ansvarig för att ditt uppträdande är i. Hej mitt namn är Magnus Lundin.


Nu söker jag efter en affärspartner i östergötland som kan hjälpa oss att hitta nya kunder både inom hushållsnära tjänster och personlig assistans. Jag söker affärspartner för att starta upp äventyrs- och naturturismverksamhet i Uppland. Söker en affärspartner som kan vara intresserad av att starta upp företag inom servicetjänster. Also I have a clients who wants some other. You have chosen English as your language.


Hör av dig till oss via kontaktuppgifterna här intill eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt. Aktiemäklare sökes och Labsrensar i närståendeträsket. UB Fondkommission,som knoppats av frånUnited Brokers,söker efter flera nya aktiemäklare. Det här är ditt blivande jobb Syftet med rollen som affärspartner är att, tillsammans med sitt regionala team, leverera ett anpassat strategiskt affärsstöd till handlarna och därigenom verka för att de enskilda butikernas försäljning och lönsamhet stärks.


Någon som har idéer men saknar partner att starta företag med? Hör gärna av dig och berätta lite mer om konceptet. Jag söker nu en affärspartner till en påbörjad satsning inom kryptovalutornas förlovade marknad.


Association of Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter. Engagerad Företagsrådgivare sökes till Sparbanken Skaraborg Sparbanken Skaraborg är en fristående sparbank med kontor i fyra kommuner i Skaraborg, Essunga - Vara - Skara - Götene, men vi har kunder över hela landet.


Erfaren Företagsrådgivare Skog och Lantbruk sökes till Sparbanken Skaraborg Sparbanken Skaraborg är en fristående sparbank med kontor i fyra kommuner i Skaraborg, Essunga - Vara - Skara - Götene, men vi har kunder över hela landet. Hej, Detta är troligtvis helt fel forum för detta men jag chansar, då jag fått en generell känsla av att det finns. Letar du efter företag till salu?


Sveriges största marknadsplats för företag till salu. Hos oss hittar du bland annat hotell till salu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg