måndag 21 mars 2016

Roliga frågor om mig själv

Jag skulle sy alla mina kläder själv ! Här kommer en till fråga (som jag alldeles förstår om den är för privat, såklart såklart). Jag är tjugotre på mitt tjugofjärde och jag är säker på att jag inte vill ha barn, planen är att sterilisera mig sen om några år. Roliga frågor om mig själv Delina Yosan. Om inre styrka in en skiftande tid.


WakeUpGlobe SE 3views.

När det kommer till kärlek så kanske, kanske inte. Vet du hur det känns att vakna upp med ett leende? Varje gång Theo är hos mig vaknar jag upp med ett leende för att han väcker mig på så jäkla underbara vis, och det finns inget som är mer underbart än så.


Vilka tre styrkor värderar du mest hos dig själv ? Vilken del av din kropp är mest känslig? Vad kan du fortfarande överraska mig med? Vad vet jag ännu inte om dig?


Min man fyller snart jämnt och jag ska alltså försöka hitta på lite olika frågor till en tipspromenad som jag tänkte starta festen med - min man vet ingenting om vare sig festen eller tipspromenaden.

Jag behöver bara hjälp med att formulera lite roliga , kvicka, smarta, underfundiga frågor också. Meningslöst, men en sån jävla flasch back från bilddagboken! Jag pratar ofta högt för mig själv när jag är ensam.


Ibland om jag grubblar över något så frågar jag frågor och sen svarar jag själv på dem. Läste på nätet att man kunde ha tipspromenad med frågor om sig själv och se vem som känner en bäst! Jag har idé torka, nån som har nåt förslag. Men jag har lite torka angående frågor , kan nån komma med förslag? Siri berättar om sig själv.


Då blir svaret ”Undertecknad”. Såg att min fina vän Rosanna hade kört snabba frågor om sig själv , så snodde den. Om du frågar ”Vad betyder Siri?


Personligen gör jag det mot mig själv hela tiden och tycker folk generellt borde göra det lite oftare. Om jag blivit rik skulle jag jobba med att rädda djur samt skaffa en städerska pga hatar att städa samt är väldigt slarvig. Eftersom jag vet att det inte finns något tak över bortaklackens sektion på Idrottsparken, klär jag mig varmt och i regnkläder. Hmm, det regnar visst. Men det är ju sketalångt till Norrköping, och det är säkert fint väder där, så jag tar helt normala sommarkläder.


Om inte annat kan man ju köpa en sittplats under tak. Ja, jag hade inte varit helt fixerad vid att bli bekräftad av det motsatta könet och därmed begränsat mig själv från att utvecklas fritt och vara den jag ville vara i större utsträckning.

Hade nog också sagt mer på möten, haft högre lön och mindre skuldkänslor överlag. Jag tror ledigt för mig är att vara så mycket själv som jag känner för,. Att se min Daniel ligga brevid mig och solen som lyser igenom fönstret ^^ Vad tycker du mest om hos dig själv ? D - frågor om dina. Det är en kuggfråga :P. Som sagt, vi körde frågesport igår och nu tänkte jag dela med mig av den.


Först frågorna och sedan svaren. Nu kan ni även testa hur mycket ni egentligen vet om mig. Observera att det är mest högstadie- frågor ! Vad heter jag i mellan namn?


Vem var min första kyss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg