onsdag 9 mars 2016

Befogad svartsjuka

Få bort svartsjukan med ljudbok. Din svartsjuka och oro har inte egentligen något med hennes beteenden att göra, du säger ju att du har lätt för att bli svartsjuk. Din svartsjuka har med dig att göra, hur dina egna negativa omdömen om dig själv gör dig sårbar, hur du har gett dig själv en negativ förväntan på relationer osv.


Oftast uppstår svartsjuka i parrelationer men den kan färga även andra relationer. Barn blir ofta svartsjuka när de får syskon, syskon fortsätter gärna att vara både svartsjuka och avundsjuka på varandra om föräldrarnas gunst, inte sällan också i vuxen ålder. Att man blir svartsjuk om ens partner visar för stort intresse för någon annan är inte särskilt konstigt.


Vid otrohet verkligen inte konstigt. Om du känner dig svartsjuk för att din partner faktiskt har ett gränsöverskridande beteende och uppträder olämpligt så skulle jag vilja påstå att det egentligen inte ens handlar om svartsjuka , utan då ligger problemet hos din partner. Hur ser er relation ut?


Befogad svartsjuka

Om svartsjukan inte är befogad måste du eller din partner lära sig att hantera svartsjukan. Fundera kring era tidigare relationer. Annars kan detta förstöra ert förhållande.


Finns det befogad och obefogad svartsjuka ? Om hon flirtar med andra män för att hon vill att partnern ska se att han inte är den ende – då är det fel att hacka på honom för att han är svartsjuk. Det är snarare hon som borde se över sitt beteende. Obefogad svartsjuka bor hos den som är svartsjuk. Det finns sätt att hantera svartsjuka. Du behöver bara lära dig några viktiga tips för hantera svartsjuka.


För att hantera svartsjuka måste du först inse om den är befogad eller bara en känsla du har som inte är baserad på några fakta. Fråga dig själv om din svartsjuka är riktig eller bara en känsla. Vårt kollektiva undermedvetna verkar vara överens när det gäller en klar idé: svartsjuka är inte bra för någon – varken personen som känner detta eller personen som det riktas mot. I den här artikeln ska vi visa att svartsjuka kommer från det du föreställer dig och inte det du ser.


Det är en väldigt relevant och befogad fråga. Svartsjuka är länkat till konceptet med ägande. I de allra flesta fall så ligger svartsjukan hos en själv, och man har oftast absolut ingenting att känna svartsjuka över.


Det jag har skrivit ner här är min syn på svartsjuka. Befogad svartsjuka handlar om faktiska händelser där motparten visat att han eller hon inte är pålitlig. I ditt fall tror jag inte att det är så eftersom du säger att din svartsjuka förstört dina tidigare förhållanden. Med avund upplever en att en vill ha något som andra har eller att andra inte är värda att äga eller uppleva något som en själv önskar. Vissa fall av svartsjuka kan vara helt befogade.


Kanske man lever i en relation där man blir bedragen eller undanskuffad. Eller så är det så att man lever i en relation som inte ger upphov till svartsjuka alls, men att partnern ändå är svartsjuk. En befogad fråga den vecka det gått tio år sedan invasionen av Irak inleddes. FRÅGA: Min sambo är så svartsjuk.


Befogad svartsjuka

Den eventuella kritik mot diktaturen Kuba som Wiehe medger är befogad reducerar han till att handla om den politiska traditionen i regionen. Vi har ett bra förhållande, det tycker jag verkligen – utom när det kommer till hans svartsjuka. Den är så galen och omotiverad. Han kan till och med ifrågasätta att jag går och tränar, och att jag har roligt på jobbet (för där är jag ju utan honom). Skapa konto med e-post.


Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg