torsdag 10 mars 2016

Familjerådgivning enköping

Upp till rabatt i Enköping. Sista minuten-erbjudanden. I Enköpings kommun är det AL Psykoterapi AB som ger familjerådgivning. Familjerådgivningen är för dig som är vuxen och har svårigheter i par- och familjerelationer. Du kan komma hit ensam, tillsammans med din partner eller andra familjemedlemmar.


Familjerådgivning enköping

Vi vill ge par och familjer hopp och bästa förutsättningar i sina relationer. Hos familjerådgivningen kan du prata om och bearbeta de problem eller konflikter du och din partner har. Familjerätten kan hjälpa dig i frågor om vårdna boende, umgänge, barnens försörjning eller kommunikationen mellan föräldrarna samt faställande av faderskap och föräldraskap. En ny upphandling av familjerådgivningen i Enköping har gjorts vid socialförvaltningen.


Tre anbud kom och avtalstiden gäller för ett år. Upphandlingen vanns av Västeråsföretaget AL Psykoterapi AB som alltså ersätter den tidigare aktören. RIA Hela Människan har verksamhet på Kryddgårdsgatan 19A i Enköping Centrum, Enköping.


Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Enköping. Gratis och utan förpliktelse! Hitta och få information om familjerådgivning i Centrum Enköping och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi är utförare för familjerådgivning i Enköping kommun och Upplands-Bro kommun.


Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av att arbeta med människor. Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss. Vi svarar så fort vi får möjlighet. Ansökan till andra kommuner samt övriga yrkesutbildningar min Om kursen du vill gå inte finns hos oss i Enköping kan du ansöka till en annan kommun. Studievägledarna hjälper dig med ansökan.


Familjerådgivning enköping

Välkommen till Komvux, Korsängsgatan 1 plan 2. Den nya rådgivningen för ALLA. Här blir du sedd och lyssnad på utan värdering. Här får du vara dig själv och du finner en plats för att kunna ta dig vidare i livet oavsett vilken utmaning du står inför. Mottagning för psykoterapi, parterapi och handledning centralt i Västerås. Stöd till barn, ungdom och familj.


Hjälp med samlevnadsproblem och kriser i parrelationer, samt med andra bekymmer i nära och viktiga relationer. Nu är ett samtal vid familjerådgivningen i Håbo kostnadsfritt för den enskilde. Socialnämnden har föreslagit en avgift på 2kronor.


När budgeten klubbades i slutet av förra året var det meningen att avgiften skulle införas från och med januari i år. I grannkommunen Enköping är samtalskostnaden 2kronor. Enköpings pastorat med församlingarna Enköping , Veckholm, Boglösa, Villberga, Tillinge och Södra Åsunda och Sparrsätra-Bred.


Gästriklands kontrakt Kontraktsprost Jan-Anders Jansson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg