onsdag 23 mars 2016

Livlinekrok

Produktinformation : Livlinekrok. Livlinekrok används för att förankra livlinan vid tillfälliga arbeten på tak. Livlinekrokar används i stället för nockräcke när taklutningen är mindre än 1:(grader).


Taksäkerhet Utrymning. På villor med fasadhöjd under meter och med lutning under 6° kan livlinekrok ersätta ett klassiskt nockräcke.

Monteras med max meters avstånd. Mindre hus kan det räcka med st. Välj modell efter vilket tak du har. Nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.


Köp Lalizas livlinekrok här. Du får Lalizas livlinekrok för bara 12SEK med dagars FULL returrätt. Weland livlinekrok från Weland Stål AB.

För att få ett riktigt tätt tak räcker det inte med nya pannor, även underlagsprodukter, infästningar och läkt är en del av ditt täta tak. Baltic Väst Flipper Svart-Gul-XXL. Till enhandsbetjäning. Vi levererar snabbt över hela landet.


Benders säkerhetskrok ger en säker infästning av livlina när man arbetar på tak vid målning, service, reparationer, justeringar m m. Säkerhetskroken levereras. Nockräcke meter mer info. Fästögla platt infästning mer info.


Räcke för takbrygga mer info. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade.


Nordbygg är mässan som ger dig ett säkert grepp om utvecklingen inom bygg-, VVS-och. Den välkända Flobydurken är ryggraden i verksamheten. Den används till industrigolv, trappor, ramper mm.


Spiraltrappan är också en produkt som. En enkel lösning för att åskådliggöra var fästpunkterna för livlinan finns under snötäcket.

Beräkning av korta snörasskydd. Ett snörasskydd som bara täcker en kort del av husets längd över t. Tack för din registrering. Infästning med fotplatta Snabb och enkel infästning av samtliga produktgrupper. Fotplattan används med fördel där det är svårt.


Med hjälp av vårt kalkylprogram går det ännu lättare att lägga dina beställningar på våra taksäkerhetsprodukter, solpanelfästen och räcken. Varmförzinkade barnsäkra modulräcken för tillfällig eller permanent avspärrning. Ett tåligt och rostfritt räcke för miljöer där allmänheten vistas.


BIM – Byggnadsinformationsmodellering – har blivit ett oumbärligt verktyg för planering och visualisering av byggprocessen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg