torsdag 31 mars 2016

Aintwood fläckar

Aintwood är ett hållbart och lätt material tillverkat av styrenplast. Aintwood används främst vid tillverkning av trädgårdsmöbler och andra utomhusmöbler. Vanligt förekommande är att soffor och bord tillverkad i aluminium kläs med ett ytterhölje av aintwood för att minska produktionskostnaderna samt ge möbeln ett trevligare utseende.


Aintwood har en yta med relativt öppna porer och som tar åt sig fett från omgivningen och kan suga åt sig fläckar. Vi rekommenderar att aintwooden innan bruk, behandlas med ”Plastic Wood Sealer” för att få en mindre känslig yta. Ytan blir dock något mörkare och blankare efte r behandlingen.

Aintwood Om du tycker om trä, men vill kunna njuta av sommaren utan att behöva ägna massa tid åt underhåll av utemöblerna är Aintwood rätta valet för dig. Stone Cleaner Rengör tvättar möbler i sten. Polywood Protector Skydda möbler i polywood nonwood aintwood.


Stone Protector Skyddar sten mot smuts, fläckar , slitage. Aintwood påverkas inte av växlande väder och kräver därmed inte mycket underhåll oavsett om det står på altanen eller under bar himmel. Lack med färgpigment och målarfärger har en pigmentering som ger en täckande ej genomsynlig yta. Vita lacker kan vara speciellt känsliga för färgämnen i livsmedel, läskedrycker, rödvin och kaffe. Ibland kan det finnas behov av djupare rengöring.


Hitta din favorittapet att förgylla dina väggar med.

Vi lovar att det finns nåt som passar just din personlighet. Förvara torrt och svalt när möbeln inte används. Materialråd Borstad Aintwood har en matt yta som lättare suger åt sig fläckar och fläckarna blir synligare än på en yta av blank Aintwood. Matt Aintwood kan behandlas med polermedel för att få en mindre känslig yta.


Användning av gummihandskar rekommenderas. Aluminium, textilene, aintwood och konstrotting Dessa material behöver ingen särskild skötsel, annat än regelbunden rengöring med en mild tvållösning. Vid behov kan du bättra på aintwood med en vattenbaserad plastfärg. Avlägsna sedan smutsen med en mjuk skursvamp.


Spola av ytan med rikliga mängder vatten. Polera slutligen den behandlade ytan torr med en torr trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante. Upprepa om nödvändigt behandlingen. Aintwood : Tillverkas av slagtålig genomfärgad polystyren men liknar målat trä. Tvättas med såpa och vatten och kan målas över med akrylatfärg.


Med utemöbler i plast får du trädgårdsmöbler till ett lågt pris utan att det kompromissar med kvalitet och komfort. Platsmöbler är gjort av UV-skyddat polypropylen. Detta är en ren och stark typ av plast som inte utvecklar fläckar och behåller sin färg i flera år.


En möbel som lätt rengörs med vatten och tvål. Står ditt parasoll utomhus hela säsongen, så var medveten om att det blir färgskillnader, p.

Fläckar tar du bort med mild tvål och ljummet vatten. Smörj gärna upp mekanismerna med silikonspray någon gång per säsong. The material is recycled as rigid plastic and forms carbon dioxide when burnt. GENERAL CARE You need to clean furniture made from Aintwood regularly after use.


Visible dirt and spillages should be wiped away immediately. No , ENG Thank you for choosing to. Jingelbell Rea P Rusta. Bastun och tvättvattnet. Vem vet inte Matbord Rusta.


Många behöver sannerligen det eftersom de sporter de måste varje dag. Detta material är helt vatten - och väderbeständigt, resistent mot UV-ljus och fläckar , lätt att rengöra och framförallt miljövänligt. Stolarna är mycket bekväma att sitta och njuta i. Dynorna är tillverkad av polyester med dolda dragkedjor och en mjuk stoppning.


Sannolikt har den haft många funktioner under tidernas gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg