torsdag 24 mars 2016

Hur tar man första steget som tjej

Hur tar man första steget som tjej

Självklart ska du som kvinna också ta för dig, och här kommer några tips för alla tjejer som vill koppla på charmen och ragga på killar. Förbered din stöt väl. Skaffa dig ett litet informationsövertag så är det lättare att ta första steget. Försök samla på dig ledtrådar om hur han funkar och vad han gillar. Om manen enbart vill knulla så kvittar det ju vem som tar första steget , eller hur ? Det som spelar roll är om tjejen är intresserad av något mer seriöst (vilket hon ofta redan är, om hon ens funderar på att ta ett initiativ) men inte vet vad killen känner.


Sedan kan det vara så svårt, man kanske har misstolkat den andre personens känslor. Han kanske inte alls är intresserad av ett förhållande. Om det finns några killar här, hur ser ni på frågan. Vänta med att ta första steget.


Många tror att det är fel att vara på och att om du vill få någon att gilla dig så ska du spela cool och låta den komma till dig. Om du vill ha något, ta det. Du är tjej , det blir inte lättare än så. En annan sak som skulle kunna funka (jag vet att det kanske låter helt sjukt), prova att prata med grabben och förklara vad du känner, och få pejl på hur läget är. Hahaa ja det är mannen som ska vara den som tar första steget , så är det.


Hur tar man första steget som tjej

Män och kvinnor har olika uppgifter i livet och det gäller även detta tycker jag. Aikos du är bara år och jag förstår att du har en trång syn på livet. Nu kommer säkert vissa tjejer att påstå att de också ta första steget , men i praktiken och statistiken och ja, allt som har med man och kvinna att göra så är det alltid männen som gör det.


Jag läser också att vissa tjejer är för blyga för att ta första steget eller att känna sig rädda, men vad tror ni då killar tänker? Ska man som tjej ta initiativ eller är det upp till killen? Kankse inte bara på krogen i form av att man vill strula runt lite, utan till en flört också. Nyss träffade jag på en kille som jag har flörtat lite med så fort vi ses.


Människor berättar ofta för mig vilket härligt utstrålning jag har och hur intelligent jag är. Mitt problem är att jag inte lyckas hitta en kille med lite hjärna. De som blir intresserade av mig har varit narkomaner eller allmänt blåsta.


När jag väl hittar någon jag är intresserad av, vet jag inte hur man tar första steget. Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Därför vågar också många fler tjejer ta första steget , de riskerar inte att bli sedda som allt för dominerande eller ”manliga”. Det konstiga är att enligt alla uppgifter så anser de allra flesta killar, och nästan lika många tjejer.


Håll ner, vi är fortfarande sexuellt lockade till samma saker: Män lockas till kvinnlighet. En kvinna som gör det första steget på en man verkar inte mycket feminin. Kvinnor lockas till maskulinitet. På samma sätt ser en kille som väntar på att tjejen gör det första steget inte mycket manligt. Våga vara dig själv och försök inte vara någon annan.


Anledningen till detta är att det är märks om man försöker vara någon annan. Man kommer hitta vänner som är äkta och genuina som gillar en för den personen man är! Inte medlem i GoFrendly än?


Ta första steget mot nya tjejkompisar och härlig vänskap. Tjejer som tar initiativ på alla plan är alltid väldigt positivt. Det visar att de på något plan inte lever kvar i det föråldrade tänket att män ska styra allt och att kvinnor ska sitta och ta emot.


Tar de initiativ har de i vilket fall lite skinn på näsan och kan stå på sig, vilket jag ser som viktigt. Miljontals killar runt om i världen är oroliga, hur man börjar ett förhållande med tjejer. Många är rädda för att ta det första steget , att avvisas, värre, förlöjda. För att undvika detta är det viktigt att veta hur man hänvisar en tjej till ett förhållande så att hon genom hennes reaktion förstår om hennes känslor.


Jag tror iaf att hon är kanske intresserade, men är inte helt hundra. Du undrar säkert varför jag inte går fram och ta reda på om verkligen är intresserade eller ej. Man kan flörta ibland utan och mena allvar.


Nu kommer du i bilden och behöver tips för hur jag ska ta det första steget som känns väldigt svårt och avvaktande. Varför tjejer dras till män som inte bryr sig (474) Hur man får tjejer i vardagen (212) De orsakerna till ensamhet och strategier mot dem (147) Är hon intresserad? Gillar ni när tjejer ta första steget. Få barn och laga mat och ta hand om hushållet.


Hur tar man första steget som tjej

Vi får veta hur man kan ta första steget att pussas och lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg