tisdag 22 mars 2016

Dags att skiljas test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Ingen vill egentligen skiljas. Har du börjat fundera över om din partner fortfarande är den rätta för dig?


Relationsexperten Linn Heed har utformat ett test som hjälper dig att se om relationen är i riskzonen. Missbruket definieras av att personen tappar kontrollen över sitt beteende.

Det kan visa sig genom att den som dricker ger löften om att dricka måttligt, men sedan inte kan leva upp till det. Eller att man börjar dricka i smyg, gömmer och ljuger. Det är en signal om att alkoholen är viktigast, annars skulle man inte ljuga för sin partner. Går du i tankar om att ni kanske inte är rätt för varandra trots allt, men ändå osäker på om det är rätt tid för att skiljas åt? Här är relationsexpertens råd om vilka tecken som visar att det är dags att gå vidare.


Ska du stanna kvar i ditt förhållande eller är det dags att göra slut? Gör vårt quiz och få svaret direkt.

När en relation har gått på sparlåga länge kan det vara svårt att veta när den faktiskt är över. Aftonbladets sexolog Linn Heed har checklistan som visar om er relation är i farozonen. Att veta när det är dags att slänga in handduken är faktiskt inte lätt.


Ett bra sätt att avgöra hur relationen mår är att känna efter om den tar mer energi än vad den ger. I så fall är det kanske dags att gå skilda vägar. Här är tecken som talar för att det kan vara dags att dra sig ur. Lustkänslor gör att vi upplever romantisk kärlek, och det i sin tur gör att vi knyter an till varandra. Det är naturligt att passionen dalar efter några år, särskilt efter att barnen kommit.


Då blir vi rädda och vill skilja oss, för vi tror att vi inte älskar varandra längre. Största skälet till att kvinnor och män tvekar på en eventuell skilsmässa är att de är rädda att barnen kommer ta skada. Därför vågar vi inte skilja oss. För kvinnor är det näst största skälet ekonomin. För män är det näst största skälet att de inte tror att de kommer hitta någon annan.


Frågan är då när det är dags att ta steget och hur man vet att skilsmässa är det rätta alternativet? ELLE har pratat med relationsexperten Charlotte Sander för att ta reda på i fall det finns några tydliga tecken som tyder på att det faktiskt är dags att skilja sig.

Ta del av hennes råd här nedan. Här nedan följer ett antal tecken på att det kan vara dags för dig att gå vidare. De är sammanställda utifrån konkreta tips och råd från psykologer och terapeuter som har specialiserat sig på parrelationer. Se varningsflaggorna i relationen.


Tänk på att skaffa bra flyttkartonger. Men det handlar inte om att ge upp vid första tecken. En flytt är tillräckligt ansträngande för att inte låta humöret sänkas av dåliga kartonger. Så vet du att det är dags att lämna relationen – tecken.


Testfakta har jämfört åtta olika varianter. Hur vet vi när alla försök har gjorts? Om vi kämpat tillräckligt för relationen?


Relationscoachen och föreläsaren Michael Larsen talar om när det är dags att sätta punkt och istället blicka framåt. Somliga anser kanske att man ger upp för enkelt när man väljer att skilja sig. Att man kan hålla sig kvar i förhållandet i hopp om att det kommer att ordna sig bara man försöker lite till. Det kan vara svårt att veta när det är dags att ge upp och inse att det inte kommer fungera. Men när vet man när den tiden är inne?


Det finns få saker jag tycker är så trist som när folk inte har stake nog att stå upp för sina tillkortakommanden. Det är väl bara att pudla och säga att man skall införa striktare kontrollrutiner gällande projektägarna. Att man skall anstränga sig mer för att skaka fram information från de pågående projekten.


There’s a new Music web player for. Att skiljas är att dö lite grann Streaplers Thomas. När och hur vet man om det är dags att skiljas ? Det har varit en tuff period här hemma.


Det är min uppfattning att barnen tar mer skada av att befinna sig mitt i föräldrarnas kärlekslösa relationer än av att föräldrar skiljer sig. Era barn märker nog att det finns spänningar i er relation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg