fredag 25 mars 2016

Bästa filmkyss

Lady och Lufsen kysser bäst på film. Det visar en undersökning gjord av det sociala nätverket Zoosk lagom till den internationella kyssdagen i dag. Zac Efron berättar vem han haft sin bästa filmkyss med. Stewart och Pattinson har vunnit pris för bästa filmkyss i ”Twilight”. Han kan inte exakt sätta fingret på vad det är som lockar med vampyrberättelser.


Jim Carrey blev årets skurk. Julia Stiles fick pris för bästa filmkyss. I går delades MTV:s årliga filmpriser ut vid en gala i Los Angeles. Selma Blair och Sarah Michelle Gellar är överens.


Deras kyss i Cruel intentions är den bästa filmkyss de varit med om. Hon är för alltid min favoritkyss. En dag börjar Rhiannons pojkvän, Justin, bete sig annorlunda och de har den bästa dagen någonsin.


Saken är däremot den att Justin inte var sig själv den dag. Det var nämligen en mystisk ande, som heter ”A” som tar sig an olika kroppar varje dag. Anden blir kär i Rhiannon och de påbörjar ett komplicerat förhållande.


NÖJE De båda ”Twilight”-stjärnorna åkte på en kort semester tillsammans skriver tidningen Star, enligt entertainmentwise. Robert Pattinson och Kristen Stewart fick pris för bästa filmkyss på MTV Movie Awards i maj. The Kiss” marknadsfördes med texten ”They get ready to kiss, begin to kiss, and kiss and kiss and kiss in a way that brings down the house every time”.


Bästa filmkyss

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för filmkyss är puss vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet filmkyss.


Will Ferrell och Sacha Baron Cohen vann priset för bästa filmkyss , i komedin Talladega nights. Foto: REUTERS Cameron Diaz delade ut ett hederspris till Shrek-kollegan Mike Myers. There’s a new Music web player for desktop! No thanks Check it out. Innehåller filmhistoriens överlägset bästa filmkyss.


Men jag kunde inte låta bli och nu längtar jag mer än någonsin tills New Moon har preimär! Men jag blev jätte besviken när dom inte kysste varandra! Scener i vanliga filmer Har ni någon favoritscen som ni gått igång på? Prisad kyss Paret - som är tillsammans i filmen - fick dessutom priset för ” Bästa filmkyss ”. Samma år blev den nominerad i kategorin bästa tjejfilm (Choice Chick Flick).


Filmkyssen med Tom Cruise i Rock of ages gör Malin Åkerman generad. Och det är inte vilken filmkyss som helst det handlar om. Det var den djupaste tungkyssen någonsin, avslöjar Malin Åkerman i Mix Megapol på torsdagsmorgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg