måndag 14 mars 2016

Självförtroende test

Få bättre självförtroende snabbt. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. TEST : Har du ett bra självförtroende ? Många av oss går alltid utanför oss själva för att få ett egenvärde istället för att det kommer inifrån.


Självförtroende tar fasta på vår uppfattning om oss själva, i avseende på vår förmåga att utföra saker.

Självkänsla återspeglar hur du värdesätter ditt egenvärde. Självmedvetande visar hur du uppfattar hur väl du känner dig själv dvs vår förmåga att skilja på rätt eller fel. Det mest intressanta ligger i kombinationen av självkänsla och självförtroende. Här kan du göra en test och få din egen profil på var du har ditt fokus - självförtroende eller självkänla.


Gör vårt test – och få större insikt om hur du ser på dig själv. De här frågorna kan hjälpa dig att få större självinsikt. Den här webbplatsen använder cookies i vissa funktioner för att förbättra din upplevelse.


Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.

Man kan ha en väldigt bra självkänsla, alltså hur man ser på sig själv, och känna sig själv väldigt bra. Men samtidigt ha ett dåligt självförtroende , många är rädda för vad andra ska tro o tänka o tycka om en. Det skapar bla dåligt självförtroende om man inte blir bekräftad på det sättet som man är känslomässigt behov av. En del har gott självförtroende i nästan alla sammanhang medan vissa bara har det ibland.


Det grundar sig i avsaknaden av självförtroende men det finns sätt att övervinna denna rädsla. Vi kan till exempel ha gott självförtroende inom idrottsutövning och vår förmåga att fixa praktiska saker i hemmet medan vi har sämre självförtroende vad gäller att närma oss nya, potentiella partners, dansa och umgås. De har båda att göra med hur man ser på sig själv. En god självkänsla innebär att man inte påverkas så mycket av andra för att känna sig väl.


Man vet att man har ett inre värde och att man duger. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Skulle du vilja ha bättre självförtroende inför någon situation i framtiden?


Du kan också skapa ditt eget quiz. Hypnosterapeut Magnus Hjerpe vägleder dig här i en enkel visualiseringsövning som ökar känslan av självförtroende. Test : Samsung Galaxy Fold 5G - En ihopvikbar telefon som andas självförtroende. The screen shows fast response rates in our tests and should be suited for gaming.


Bipolär test – se om du ligger i riskzonen.

Lider du av olika faser av depression, nedstämdhet och apati varvat med extremt gott självförtroende , enorm energi och kreativitet? Det kan vara tecken på bipolär sjukdom eller depression. Självmedkänsla: Så kan det kallas om du tänker på att vara snäll mot dig själv och inte döma dig själv. Test för manodepressivitet och bipolär sjukdom. Svarar du ja på fler än hälften av påståenden kan du lida av manodepressivitet.


Det är när all vår självkänsla är beroende av att vi lyckas eller är bäst som vi kan råka illa ut. Ingen kan alltid lyckas och ingen kan alltid vara bäst. Det är helt gratis att göra våra test och det tar inte mer än minuter.


Har du några problem med testen eller andra frågor rörande psykologitest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg