onsdag 16 mars 2016

Är han intresserad eller vill han bara ligga

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Hör han av sig på helgen och vill ses men har ursäkter för att inte ses på vardagar, då är han förmodligen bara intresserad av en sak.


Dröjer med att svara generellt Tar det flera timmar innan han svarar på ditt mess?

Mr Right eller Mr Wrong? Gå igenom den här listan punkt efter punkt och ta reda på om han är kär i dig eller bara leker med dina känslor. Målet är att du ska kontra med något, eftersom du inte tolererar spydiga kommentarer. När ni käbblat en stund ( han är en extremt duktig konversatör) kommer han gå över till att ge dig komplimanger, gör han detta är han nio av tio gånger en player.


Bläddra vidare för att läsa om fler tecken på att han bara vill ligga. Bosse Bildoktorns okände son? Nej, förmodligen inte.

Men han vill gärna ligga på plus och tar varje chans att träffas. En kille som gillar dig vill vara med dig, så ofta han kan. Vad ni gör är mindre viktigt, bara ni är tillsammans. Man brukar säga att ett enkelt test för att undersöka om det ligger attraktion i luften är att dra ett halvdant skämt.


Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad. Faktum är att forskarna vid Stanford och Santa Barbara ger belägg år detta. Deras studie visade att intresserade män. Här kan du läsa om säkra tecken på att han gillar dig – och vad du ska leta efter! Jag vet, av egen erfarenhet att blyga killar (som man verkligen vet är blyga) kan ge väldigt mixade signaler, men inte en icke blyg, då är han nog inte intresserad.


Eller vet han inte vad han vill själv och håller låg profil. Man är intresserad och visar uppmärksamhet till personen. Man ler och försöker skämta lite. Kom ihåg att du inte ska göra något du inte vill , och heller inte ta intiativ där du inte vet om det finns samtycke. Du kanske också vill läsa saker tjejer gör som visar att hon vill ligga med dig?


Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara.

Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner. När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan. För om man drar upp sina strumpor eller fixar till dem i din närvaro så är det säkert att han gillar dig då han försöker se så bra ut kan bara kan när han är med dig. Han pekar mot sitt könsorgan. Om han lägger sina händer på höfterna och råkar peka mot du vet va så vill han (kanske omedvetet) att du kollar dit.


Ibland är det svårt att veta om en han är intresserad eller om han bara är ovanligt trevlig. En flirt innebär ju inte alltid ett blinkande öga eller en offensiv raggningsreplik. Hur vi förhåller oss till någon vi är intresserad av varierar en hel del, enligt forskning vid University of Kansas i USA.


Vill du veta vad han vill fråga honom. Killar är väldigt enkla, de svarar på vad de vill helt enkelt. Jag lovar han kommer svara precis vas han vill. Frågan är hur märker man skillnaden, om han bara ute efter att få ligga med ännu en ny tjej eller är riktigt förälskad? Jag vet att vissa killar kan vara jättegulliga och så mot tjejer som dem är kåta i, för att sedan få knulla, och därefter dumpa tjejen, vilket ju ur tjejens synvinkel kan misstokas som en ömsesidig förälskelse, i början vill säga.


Jag undrar om det finns några speciella tecken för om en kille är intresserad av en, och i det här fallet för en som man inte känner, utan typ om han är. Känner lite “ Är hon intresserad ? Tolkningen ligger väl där kanske i att kroppsspråket är mer inbjudande, som du beskriver” Föressten tycker jag hela grejen är himlans rolig, eller lite tragisk (jag skäms väl?). Han vill hänga med dig mycket. Om han ringer dig ett par gånger i veckan för att umgås eller gå tillsammans, värderar han dig så mycket att han inte kan få nog av din närvaro.


Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg