fredag 11 mars 2016

Gabioner säljes

Brett sortiment av gabioner och stödmurar. Gabioner är ett smart system för murar. Förutom att en murar med gabioner blir snygga är de även smarta byggen. Systemet är självdränerande och ger mur med lång livslängd. Våra gabioner är punktsvetsade och har en legering av aluminium och zink vilket skapar ett väldigt bra rostskydd.


I standardsortimentet finns gabioner i både 3mm och 4mm trådtjocklek.

Välj gabioner om du letar efter ett lättskött trädgårdsstängsel eller insynsskydd för hela året runt. Till skillnad från häckar skyddar gabionstaket från nyfikna ögon även på hösten och vintern och behöver inte klippas. Naturligtvis kan du också plantera eller täcka stenkorgarna om du gillar grönska. Jag letar efter gabioner i Jönköpings län och det är ju tämligen svårt att hitta nått matnyttigt alls, hittar man något så verkar det bara vara tillverkare och ingen ÅF information, priser är än värre, är det nått jag hatar så är det om man ska behöva ringa runt för att få priser på en vara som de lika väl kan skriva på sin hemsida.


Förzinkad metallkonstruktion fylls med stenar. Staketkonstruktion i skandinavisk stil monteras genom att gjuta de centrala stolparna in i betong. Olika konstruktionsdimensioner är möjliga.


Snabb uppsättning och lågt pris kombinerat med lång livslängd (ca år under vanliga omständigheter) gör gabioner till ett naturligt val för bland annat stödmurar, bullerskydd och för trädgårdsutformning.

En helt ny förbättrad gabionkorg med måtten 1. ViaCon erbjuder produkter som vägtrummor, rörbroar, gabioner och geotextilier. Vi är en del av ViaCon Grupp! Din partner för mark, väg och vatten! Vi levererar produkter av hög kvalitet och lösningar utifrån vår djupa kompetens, runtom i hela Sverige. Oavsett om det gäller rörbroar, gabioner , vägtrummor eller fiberdukar och geotextildukar, så hjälper vi dig med kvalitativa produkter och effektiva lösningar inom geosyntetbranschen.


Som importör av geotextil vänder vi oss till grossister och butiker inom bygg och trädgård. Oavsett vilken typ av företag du vill starta, järnaffär, klockbutik eller vad det nu än är, så finns det vissa saker som du bör tänka på innan du kör igång. Hej Har funderingar på att skapa en förhöjd köksträdgård med gabioner runt om, på så vis kanske eliminera lite. Jag är väldigt nyfiken på det här med gabioner. Jag tycker de är snygga men det känns som om de blir väldigt stora och klumpiga runt en villatomt.


Tillverkar och levererar stängsellösningar, grindar och tillträdeskontroll för områdesskydd. Stenbolaget är Sveriges största återförsäljare av natursten och betong till hem och trädgård. Hos oss hittar du allt till din nya uteplats eller garageuppfart.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Kan användas på material som t ex betong, tegel, plåt, takpapp och sten mm.

Enkel online beställning. De angivna priser är inkl. Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft,.


Och ja, jag skall bygga själv, kommer väl ta halva. Tänkte att detta med gabioner skulle vara lagom mycket fusk och ändå bli ganska snyggt. Murarna byggs av stålburar, så kallade gabioner , som sedan fylls med valfritt material.


Har för mig att juli släpps det att bygga kvm extra på tomten utan bygglov, skulle vilja bygga biohus samt klä utsidan med gabioner och fylla dessa med kross. Men de går även att klä fasader med dessa. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Vi arbetar just nu på en ny version av Marksten.


Under tiden kan du istället besöka vår hemsida Stenmästarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg