onsdag 5 augusti 2015

Stänkputs gör det själv

Här hittar du alla DIY produkter du kan tänka dig. Fri frakt vid köp över 4kr. Gratis retur och dagars öppet köp. Just nu ingår: Kamera värde 5kr. Beställ smidigt online!

Det syns alltid om putsen är sprutad eller om den är handputsad. Det går att välja vilken tjocklek putsen ska ha. På en murad yta kan till exempel putsen läggas an mycket tunt, så att fogarna mellan stenarna skönjs. Det kan vara vackert och effektfullt, medan det i andra fall är snyggare med ett tjockare lager stänkputs. Rätt använt blir det hårt utan inblandning av cement!


Och fast det ligger tungt och formlöst i baljan låter det sig villigt fäktas på en murad vägg. Annars krävs hjälp av nät, pliggar eller vassmatta. Du kan reparera ditt reveterade hus själv.

Annorlunda än att laga träpanel, men inte svårare. Man räknar med 20–min blandning. Det är därför en fördel med en blandare (tombola eller frifallsblandare) som kan sköta sig själv. I annat fall måste du stå länge med mixern. Kan jag göra det själv ? Puts kan ibland när man läser verka lite magiskt och otäckt.


Viktigt att göra rätt. Så kanske det går att hitta en målare som kan få det att se bra ut efteråt genom att måla väl valda delar av huset i en så lik nyans som går att få fram. Alla våra produkter tillverkas i Norden.


Inte för att det låter bra, utan för att det ger oss full kontroll över de produkter vi tillverkar och säljer. För dig som kund är det alltså en garanti för att våra produkter håller de kvalitetskrav du ställer. Finja Stänkputs KC 0–mm, kulör FC Finja Iso-Plus Stock-. Så som läget ser ut nu är det enda alternativet att göra arbetet själv. Nej puts hör väl til de svårare gör - det - själv -sakerna misstänker jag.


Till gör det själv -projekt av små föremål är Finbetong ett utmärkt alternativ. Gör det själv Med våra cementbaserade byggprodukter går det att göra mycket.

Här kan du enkelt följa våra enkla gör - det - själv guider för hur du t. Sveriges enda gör det själv -magasin. De senaste åren har jag bloggat mycket om kök. Först för att jag själv flyttade till ett fantastiskt kök när vi köpte lägenhet cirka sex år sedan. Det var ett kök som jag nog själv inte hade valt, men trots det förändrade vi ingenting alls när vi flyttade in och började faktiskt att älska köket.


Samtliga projekt har en enkel manual och är lämplig för alla. Hitta ditt GDS-projekt här! Bygg och gör det själv -projekt. Information, guider och experternas handfasta tips för dig som gillar att bygga själv , vare sig du ska renovera hela huset eller om du ska dra igång ett byggprojekt hemma.


Att göra eget snus är det absolut billigaste alternativet för dig som snusar och det behöver absolut inte vara särskilt svårt att göra ditt eget snus så länge du följer instruktionerna. Det finns både snussatser där man endast behöver tillsätta önskad mängd vatten och aromer för önskad smak. Gör Det Själv är tidningen för dig som gärna vill göra arbetet själv. Vi visar dig steg för steg hur det ska göras. Allt är godkänt av hantverkare och våra experter.


Så det är bara att sätta igång – vi är med dig hela vägen. Här har vi på Svenskt Trä samlat allt till dig som gör - det - själv. Både inspirerande, informativt och med instruktioner hur du ska gå tillväga. Grunden består av ett enkelt massivt trägolv som skruvas på en syll av tryckimpregnerat virke. Börja med att kapa till och skruva ihop delar-na till syllen.


Gör först en ram och lägg sedan två reglar på mitten för att golvet inte ska svikta. Vi i Villas bygg- och fixaprofil Björn Christiernsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg