fredag 21 augusti 2015

Älskarinna till gift man

Män behöver inte vara bundna känslomässigt till en kvinna för att ha sex, utan kan se det som en utlösning bara för att stressa av. Om mannen inte blir sexuellt tillfredsställd av sin fru tycker jag att han ska prata med henne om det. Kanske har de särskilda problem med sexlivet för att hon är gravi men man kan njuta av varandra även under en graviditet. Tills rätt nyligen skulle jag ha skrattat om någon sagt att jag skulle bli älskarinna till en gift man. Jag som är smart, snygg, ung – och har valmöjligheter.


Han gifte sig under vårt förhållande.

Jag har älskat en gift man i år. Jag träffade en fantastisk man och blev kär. Vad är det för fel med det? Att vara älskarinna är inte helt fel. Har en gift kille som jag träffar gång i veckan med middag och underbar sex utan några krav.


Han är gift , har två relativt vuxna barn med sin fru och är en vääldigt framgångsrik karl. Det började med att vi träffades på en krog här i staden där vi bor. Vi började snacka och jag blev mer och mer attraherad av honom.

En kvinna som har en utomäktenskaplig relation med en annan ( gift ) kvinna eller man kallas älskarinna , men älskarinna kan också syfta på vilken kvinna som helst i sexuellt avseende. I dag används begreppen huvudsakligen om personer som har en utomäktenskaplig relation till en gift person. Ja, lägg till mig i VIP-klubben för VictoriaMilan (1 GRATIS) för att få superrabatter, gratis medlemskap på andra dejtingsajter, kontantgåvor till Victoria Milan-casinot, förslag på nya matchningar, säkerhetstips – och mer roliga saker! Om du inte är ute efter ett förhållande, så är risken mindre att en gift man blir alltför jobbigt efterhängsen och kärlekskrank, i jämförelse med en singel.


Jag skulle (som gift då), absolut föredra en gift kvinna som älskarinna , istället för en singel. Då vet vi båda att det är det vi har. Hur lovande betraktas inte alls. Så varför kvinnor så komplicera sina liv, trösta sig illusoriska drömmar, ofta med insikten att alla hennes förhoppningar - inte mer än en illusion? Och att husmor av en gift man kan knappast vara säker på en lycklig framtid med honom?


Lees avresa till sin älskarinna gifta män från familjen? Lena träffade en gift man – och blev den hemliga älskarinnan. I fem år träffades de i smyg.


Lena: ”Jag förtjänar bättre än att vara den andra. Konferensresor, sena möten och helgarbete. Lögnerna varierade under de år Maria var älskarinna till Hans, en gift tvåbarnsfar.


För Aftonbladets Ulrika Lidbo berättar hon hur man avslöjar en otrogen man. Det är till älskarinnan en gift man anförtror sig.

Förhållandet till frun består mest av skyldighet och måsten. Till slut blev hon så stressad av relationen att hon fick problem med hjärtat. Om jag vetat vad jag hade framför mig hade jag aldrig skickat det där första meddelandet, säger hon. Men att man testade i alla fall!


LÄS MER: Madeleine bestört över Chris nyårsbesked. Carola har (så vitt vi vet) efter det enbart ägnat sig åt amorösa förehavanden med män. Hon var gift med Runar Sögaar 5 som hon har sonen Amadeus Sögaar 1 med och i dag lever hon tillsammans med gitarristen Jimmy Källqvist, 47.


Förut så var det nog livet tillsammans med Hans fru, men nu inkluderar Hans liv en älskarinna. Man brukar ju säga att älskarinnor är homewreckers, är jag det fast jag inte har några som helst intentioner att förstöra Hans familj? Eller blir jag en homewrecker enbart utifrån det faktum att jag ligger med en gift man ? En man är bjuden på middag hemma hos en gammal vän. Mannen lägger märke till att varje gång vännen tilltalar sin fru så avslutar han meningen med ”älskling”, ”gulleplutt” eller – min lilla sockertopp”.


Mannen imponeras av detta, eftersom paret har varit gifta i över år. När frun är ute i köket säger mannen till sin. Jag är inte stolt över det men jag har ett förhållande med en gift man sedan fyra månader tillbaka. Han hade uppvaktat mig i cirka ett år innan han fick mig dit. Han har hela tiden varit väldigt gullig och sagt att jag är det bästa som nånsin hänt honom och att han vill leva sitt liv med mig och att vi en dag ska gifta oss.


För att lura Hera förvandlade sig Zeus under sina snedsprång till bl a regn, en svan eller en tjur. Hera, som är äktenskapets gudinna, fick ändå reda på Zeus kärleksaffärer och hämnades gruvligen på många av hans älskarinnor. Den illegitima avkomman blev halvgudar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg