fredag 7 augusti 2015

Prata med någon online

Vi förhandlar så att du slipper. Du som behöver prata med någon , här finns en lista på organisationer som erbjuder stöd på telefon, chatt och mejl. Som närstående kan det kännas mycket värdefullt att prata med andra med liknande erfarenheter. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Hos oss slipper du de väntetider som vanligtvis gäller hos en vårdcentral. Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med.

Behöver du någon att prata med ? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Ibland hamnar man ur balans.


För många räcker det att tala med sin förälder, respektive, vän, arbetskollega med mera. Vi har öppet vardagar mellan 10. Det händer mycket i en människa under uppväxten.


En del kan vara förvirrande och kanske upplever du det svårt att ta upp vissa frågor med familj och vänner.

Känner du att du behöver prata med någon är du välkommen till våra kuratorer. Till kurator kan du komma för ett eller flera samtal. Psykolog online är perfekt när du har behov av prata med psykolog.


Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype. PsykologOnline är tillgänglig för individuell terapi, parterapi, råd och internetterapi också på tider då vanliga psykologmottagningar är stängda såsom kvällar och. Prata med en Storasyster som lyssnar på dig. Du bestämmer alltid själv vad ni ska prata om. Jag undrar om det finns någon där ute som vill ha en online -kompis att prata med ? Själv har jag känt mig ensam ett tag nu, jag flyttade till en ny stad för att läsa, det blev inte som jag tänkt mig och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig vidare.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort. Bli medlem – om du vill.


Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr.


Oavsett hur situationen ser ut är det viktigt att prata med någon och att få stöd. Därför finns det olika organisationer som du, anonymt, kan kontakta och få hjälp.

Att kunna vara anonym kan innebära att man vågar ta ett första steg mot att förändra sin situation. Orsakerna till att man ringer är många. De kan ge dig råd utan att behöva göra något. Att ta kontakt med någon för att prata kan kännas som ett stort steg att ta. Här får du prata med en Storasyster som förstår det och låter dig ta det i din takt.


Det kan kännas tryggt att prata med någon du känner. Det blir också lättare för någon att stötta dig, om de vet hur du har det. Du kan prata med någon du känner.


Gå till din vårdcentral så får du hjälp därifrån med remiss till en vårdenhet. Om du behöver prata med någon nu kan du ringa dessa nummer (beroende på vilken typ av hjälp du behöver): Akut hjälp: 112. Jag tänkte på så mycket saker med fallet och behövde någon att prata med.


Om du vill prata med en präst eller diakon, kan du vända dig till din församling. Ingen av de anställda vill prata med oss om sin arbetsgivare. De båda störtade mot marken men var vid medvetande och kunde prata med ambulanspersonalen när den kom fram till platsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg