onsdag 26 augusti 2015

Att göra i new york på vintern

Boka våra skräddarsydda rundturer! Broadway online på Viator idag. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg.


Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide. En annan härlig park är Bryant park som ligger i Midtown.

Om du planerar att se alla de stora sevärdheterna under en resa krävs hög ambition. I stället för att äta lunch på en av Union Squares många kaféer gillar jag att ta en roterande lunch på olika ställen – en empanada här, en varm munk där. Det finns otroligt mycket att göra i Marrakech. Skribent Yasmine Åkermark.


Detta gör att användarna kan ladda ner det de behöver, leta upp recensioner för ett närliggande café eller bara kolla sin e-post. Dessa stationer kommer att kallas Link. Varje link har en räckvidd på ca meter och kan ta emot 5användare. Gå på basebollmatch som en riktig amerikan och se Yankees eller Mets.


Inte undra på att livad stämning råder här.

Ja, man får göra det bästa av vintern helt enkelt. Sommartid är det hällristningar och midnattssol som lockar, men platsen gör sig bäst på vintern. Se fantastiska norrsken explodera över himlen, bo på ishotell eller roa dig med vintersporter som längdskidåkning eller en tur med hundspann. Underbara tågresor att göra i vinter. Julen är den årstid då staden erbjuder mer utöver det vanliga, mer shopping, mer aktiviteter, mer shower och ja helt enkelt mer av allt.


Det är alltid en bra stämning och varmkorvarna är goda! Gör shoppingtestet och ta reda på vilken typ av shoppare du är. I vinter kan du även lyxa till det billigt i Paris, genom att äta för halva priset på några av Paris mest exklusiva krogar. Präglade av lågkonjunkturen håller allt fler Parisbor och turister i plånboken, vilket har gjort att ett flertal gourmetrestauranger nu lockar med. New York är ett sportmecka.


I själva verket är det stora äpplet som mest levande under julen julhelgen. Du kanske inte vill besöka Bronx Zoo eller hänga i Central Park , men det finns mer än tillräckligt med inomhusaktiviteter och speciella evenemang för att kompensera. Allt det här kan få en att vilja sova sig igenom månaden. Men om du känner dig redo för lite ljus i tillvaron så finns det faktiskt saker att göra , och det måste inte innebära en utlandsresa. Här är saker att göra för att lysa upp novembermörkret.


Varma pooler, bastu, bubbelpool eller kanske en massage? För dig som är sugen på att plogga och vill göra det med andra finns det en mängd olika initiativ du kan haka på som till exempel Springtime som ploggar i Rålambshovsparken i Stockholm. För att peppa lite ytterligare och knyta in i mitt inlägg i förmiddags (säger man så?), så tänkte jag tipsa lite om vad jag gillar att göra när det är vinter i stan jag bor i. Som ett hopplock av tio inomhustips i huvudstaden.

Det är precis så hög kvalité på sång- och dansnummer som man kan förvänta sig och det finns minst en musikal för varje smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg