måndag 17 augusti 2015

Akrylatfärg

Billiga skohyllor på Trendrum. Alltid låga priser, köp nu. Fri frakt över 9kr!


Den är vanligen gjord vattenspädbar, med hjälp av tillsatsämnen, och är idag vanlig både bland konstnärsfärger och inom byggnadsmåleri , invändigt som utvändigt. Det går att måla akrylatfärg på alkydfärg, om man vill. Det går inte att lägga på akrylatfärg med bra resultat på slamfärger eller linoljefärger.

En stor fördel med akrylatfärgen är att den är lätt att måla med och håller sin färg år efter år. Färgen kan hålla upp till sexton år utan att förlora sin glans. Midun Akrylatfärg är en vattenburen, kulörbeständig täckfärg av mycket hög kvalité avsedd för träfasader. Vid korrekt utfört arbete skyddar färgen fasaden i upp till år.


Anledningen är att färgen bildar en vattenavvisande film på träet samt innehåller skydd mot alg- och mögelangrepp. Beckers Akrylatfärg är en halvmatt vattenburen färg som används på omålat och tidigare målat trä utomhus. Färgen har god beständighet och håller därför kulör och glans länge. Gå till startsidan träguiden.


Myterna är plötsligt många när man börjar diskutera färg.

Att måla huset med akrylatfärg är som att packa in det i plast”, hörs från den ena sidan, medan den andra sidan kontrar med ”lacknafta fördärvar träets eget skydd”. Men vilka påståenden är egentligen sanna? Särskilt vid användning av latexfärg ska man beakta att hållbarheten utomhus är beroende av skikttjockleken. För att få hög kvalitet på behandlingen fordras i regel två färdigmålningar förutom tvåstegsgrundmålningen. Torrhalten hos akrylatfärg är cirka procent jämfört med oljefärgens nära 1procent.


Akrylatfärg SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Akrylat eller propenoat är salter och estrar av akrylsyra. Det är den enklaste omättade karboxylatjonen och består av en vinylgrupp och en karbonylgrupp med en. När du ska måla utomhus, exempelvis din fasa är det viktigt att du väljer en färg som är beständig.


Med hjälp av en akrylatfärg kan du på ett enkelt sätt måla både fasaden och saker som utomhusmöbler med en färg som håller. Front Akrylatfärg Max 9L välj kulör Beckers Front Akrylatfärg Max är en vattenburen färg som används på omålat eller tidigare målat trä utomhus. Färgen ger ett maximalt skydd mot sol, regn och snö.


Gjøco Takdekk är en akrylatfärg för tak utomhus av betong eller cement takpannor, korrugerad plåt, galvaniserad plåt, aluminium, stål, asbestcement, osv. Takdekk har bra skydd mot väder och vind och Takdekk förlänger livslängden för ditt tak med många år. Köp din färg online hos Nordenpaint. Här hittar du allt du behöver när du ska måla.


Vi säljer svensk kvalitetsfärg till riktigt bra priser. Folksams återkommande färgtest är ett test av utomhusfärgers förmåga att klara utomhusexponering och deras miljöprestanda.

Se det senaste resultatet! När du köper Färg utomhus kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg