fredag 28 augusti 2015

Ändra profilbild mötesplatsen

För att ladda upp, ändra eller radera ditt profilfoto så klickar du först på Profil i din vänstermeny följt av Ändra Profilfoto under de tre pickarna uppe till höger eller på kamerasymbolen vid ditt eventuellt befintliga foto. Ta bort en profilbild. I Windows kan du växla mellan de tre senaste bilderna på sidan Din information.


Ändra profilbild mötesplatsen

Svenska Mötesplatsen - Chatta med svenska flickor nu. Under plustecknet som du ser överst till höger på sidan väljer du. Hur ändrar jag notifieringar om besök och meddelanden? Microsoft-konto Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning.


Med över års erfarenhet, VET vi på Mötesplatsen att en bra profilbild kommer hjälpa dig att hitta någon att dela livet med. Förmodligen har du hört detta förut men får liksom ändå inte riktigt till det… Då är vårt bästa tips att be om hjälp! Från nyhetsflödet klickar du på ditt namn överst till vänster och håller muspekaren över din profilbild. Välj ett foto som du redan har laddat upp eller ett som du har taggats i. Du kan: Ladda upp ett foto från datorn.


Beskär fotot och klicka på Spara. Välj en tydlig ansiktsbild som profilbild och gärna helkroppsbilder i olika situationer i ditt fotoalbum. Tänk på ljuset och skärpan i bilden. Mörka och suddiga bilder får inte mycket uppmärksamhet. Ha en stillsam bakgrund.


Gör din Spotify-bild perfekt! Klicka på ditt Spotify-användarnamn i det övre högra hörnet på desktopappen. Håll muspekaren över din nuvarande profilbild och klicka på Ändra. När du har skapat konto i mobil appen för Telenor One X är det bra att passa på att göra personliga inställningar. Lathund för en lyckad profilbild.


Lägg upp en bild på dig själv för att underlätta sökningar i telefonboken. En bild säger mer än tusen ord. Ladda upp din profilbild eller foto och gör det enklare för andra att identifiera dig. Jag förstår att du undrar hur du kan ändra din profilbild.


Du behöver logga in på din ursprungliga e-post leverantörs inkorg och ta bort den därifrån. Administratören kanske har lagt till ytterligare information i din profilinformation. Använd den medföljande länken för att ändra den här informationen.


Ändra profilbild mötesplatsen

Klicka på kameraikonen bredvid bilden på din sida i Delve. Klicka på Ladda upp nytt foto. Jag har problem med min profilbild. Om du har ett Outlook. Efter att en lång tid endast ha haft en blank bild bestämde jag mig nyligen (runt ett par veckor sedan) för att helt ta bort min profilbild.


När jag loggar in på outlook. Välj önskad bild och klicka sedan på ”Använd som profilbild ” för att bekräfta ändringen. Har du en fråga eller ett problem?


Ändra profilbild mötesplatsen

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna från Match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg