måndag 24 augusti 2015

Konsten att skriva en bästsäljare

Handla konst online från galleriet på Gotland via Artshoppen. Skickas inom 2-vardagar. Tusen sena kvällar och stulna timmar har det tagit, men nu är den äntligen klar. Det är en mycket lättläst pocket och kan sägas vara lite grann av en grundkursbok om skrivande och författarskap. Katarina Lagerwall har varit bokrecensent på Stockholm City och skriver bland annat för Dagens Nyheter och Språktidningen.


Konsten att skriva en bästsäljare

Den där deckaridén eller halvfärdiga kärleksromanen i skrivbordslådan kan faktiskt bli en succé om den förvaltas väl! Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer. Bortsett från att det som de stora förlagen vill ska sälja jätteupplagor, marknadsförs ända tills det säljer jätteupplagor.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Jag tror också att man kan gilla boken även om man inte skriver själv men läser mycket och vill ha bakom kulisserna-information från några av de största svenska författarna. Marco Polo – konsten att skriva en bästsäljare.


Konsten att skriva en bästsäljare

En man som behärskade många konster och hade allt som krävdes för jobbet. Välkommen till Barnboksbloggen. Boken guidar läsaren från den första vaga b. Handlar mer om att skriva än att just lyckas med en bästsäljare.


Detta är en inspirerande och lättläst bok om att skriva. Min egen skrivlust har vaknat, efter att ha legat i ide i ett år, och den här boken blåste ytterligare liv i den. Fast tyvärr hinner jag inte ägna mig åt sådant nu – jag får nöja mig med att läsa om att skriva. Delar av detta inlägg har jag haft med tidigare men i samband med att bloggen ändrades försvann det. Därför skriver jag om den här boken igen och med några tillägg för dig som själv är intresserad av att skriva.


Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Men som sagt det gäller att skriva spännande, och helst ska man raskt från allra första början kastas in en handling där man absolut vill veta fortsättningen. Dessutom, förläggare älskar originalitet. Baserat på intervjuer med en rad svenska författare som alla har gemensamt att de har skrivit böcker som har nått stora försäljningsframgångar, så som Karin Alvtegen, Jan Guillou och Henning Mankell, så försöker boken bena ut vad det är som gör en bok till en bästsäljare.


Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina drömmar. Konsten att skriva ger en del underhållande och allmänbildande läsning. Att läsa om de olika författarna är det som ger störst behållning. Sören Bondeson uttrycker sig lite mer krasst i sin bok när frågan hur man skriver en bestseller kommer på tal:-Skriv en bok först. Svensk litteratur lyckas numera väl både i Sverige och utomlands.


Konsten att skriva en bästsäljare

Men hur skriver man en bästsäljare ? Jag heter Helena och är mamma till Ava och Sander, fru till Jonas, gränssnittsutvecklare på NetRelations och aspirerande författare. Jag tycker om läsande, skrivande, geocaching, löpning och att dricka te. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. En handbok i konsten att skriva.


Hon ger många exempel från sitt eget författarskap, berättar om sin egen väg till publicering och om sina känslor inför skrivandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg