måndag 31 augusti 2015

Obesvarad kärlek film

Med obändig entusiasm regisserade han arton filmer , alla charmerande urusla. Att göra film är att försöka öppna taket – så att vi kan andas. Ed Wood dog för sina filmer. Om film och musik är samma sak, då är ”termen ’filmmusik’ faktiskt omöjlig”, säger Bergman.


Det är en fråga om logik – man kan inte ackompanjera musik med musik.

Så man måste lägga till musik i en film som en ny dimension. Det är känslomässigt smärtsamt att vara olyckligt kär. Att inte få den man är kär i är dock inget man behöver ta personligt, eftersom vi inte styr över vem vi blir kär i, och att älska någon kan man inte tvinga fram. Vissa sänder endast dagen en flyktig tanke, avfärdar den som ett kommersiellt påfund och väljer att fira kärleken vid andra tillfällen. Men hos den som nyligen separerat eller lider av obesvarad kärlek kan dagen väcka en känsla av ensamhet och sorg.


Statistiken säger att cirka av alla människor någon gång lidit av olycklig kärlek. Det är svårt att hantera ointresset från personen som fångade din uppmärksamhet och som du drömde om en framtid med.

Obesvarad kärlek är en ständig källa till bekymmer hos mänskligheten. När obesvarad kärlek konfronteras på ett lämpligt sätt kan det vara en bra strategi för personlig utveckling. Höga Visan, därför att den beskriver kärlek på ett fantastiskt sätt.


Det är ju egentligen en omöjlig fråga att svara på, men Höga Visan tycker jag om. Annars tycker jag om den kinesiska regissören Wang kor Wais film , In the Mood for Love. Det är i mitt tycke en fantastisk kärleksskildring.


Här kommer våra fem steg om hur man kan hantera obesvarad kärlek : 1. Fundera på om du går igång på olycklig kärlek. Om du inser att obesvarad kärlek är ett återkommande tema i ditt liv så kan det vara en god idé att ta ett steg tillbaka från situationen och analysera om det är ett beslut som du tar undermedvetet. Feedback film 95views. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.


Den som har upplevt den vet detta och. Jag har starka autistiska drag. Det har att göra med att jag blir igenkänd så fort jag går ut. Dessutom har jag alltid haft en obesvarad kärlek till mig själv och det har varit jobbigt.


Film - och tv-karriären med allt från internationell film med Tom Cruise till ”Bonusfamiljen”.

Fast det är nog fel att kalla det saga, det är snarare en fin historia om hur ”Gago” målmedvetet vunnit kampen mot sitt förflutna och blivit framgångsrik och omtyckt i både ett nytt land och nya branscher. Hur starka de här känslorna är och uppfattas skiljer sig från person till person. För vissa kan en obesvarad kärlek eller slutet på en kärleksrelation orsaka lika djup sorg som en nära anhörigs bortgång.


Det är därför viktigt att ta itu med känslorna och söka hjälp om det behövs. Hur hantera jag min obesvarade kärlek ? Jag är en ganska blyg men ändå social kille som efter separation med mitt ex för ca 1. Att våga uttrycka sina känslor för en person och upptäcka att han eller hon inte känner samma sak kan både vara sårande och svårt att glömma. De flesta upplever någon gång obesvarad kärlek.


Ibland kan det ta tid för de kärleksfulla känslorna att försvinna och olycklig kärlek kan påverka ditt liv på många negativa sätt. D et är inte bara vi vanliga dödliga som dagligen går omkring och tänker på kärlek och attraktion i alla dess former: Hur ska jag hantera olycklig kärlek ? Vad ska jag göra när kärleken är obesvarad ? Frågorna är fler än svaren. Varför gillar jag just den typen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg