onsdag 26 augusti 2015

Bästa new york guiden

Se alla turistattraktionerna här! I sannerligen är de flesta människorna här resenärer som knäpper flera bilder för att fånga spänningen och det är just den hektiska den överväldigande atmosfären som är en del av glädjen. Då kan du äta bagels varenda morgon. Varför tvistar man om, men troligen för att stadens kranvatten ger degen exakt rätt seghet.


Här är sex ställen som sticker ut i det enorma utbudet.

Här kan du köpa amerikanska märken för halva priset och göra vintagefynd som du bara kan drömma om hemma. Det är reggae, det är puls och det är utsökt karibisk mat. New York som ett par, med barn eller som grupp? Så goda majskolvar och fantastiska små rätter. Miss Lily’s är ett litet ställe med en härlig atmosfär.


Bästa burgaren JG MELON. Det finns hamburgare, och så finns det Hamburgare. Men framför allt har de stans bästa burgare om du frågar mig.

Ingen salla inget fjams – bara en tjock, grillad maffig sak av bästa kvalitet. Ypperligt trevliga bartendrar dessutom. I den här guiden får du några. Både superlyx och lite mer avslappnat och prisvänligt finns att tillgå.


Men det beror så klart på vad du har tänkt göra och om du föredrar kyla eller värme. Upptäck museerna och gallerierna, de häftigaste skyskraporna, barnens favoriter, Little Italy eller China Town. Hitta hotell på Lower Manhattan. En app för både mobil och tablet, se kartor, information och olika tips.


Oavsett så är detta matiga inlägg för dig! Det är en guide där jag listar mina främsta favoriter som jag upptäckt inom restaurang, bar och café. Manhattan finns det mängder av olika klubbar med olika koncept, olika målgrupper och olika öppettider. I staden finns något för allt.


Lyssna här eller i iTunes. Stand Bookstore, E12th Street. Läs recensioner från andra resenärer. De snygga, coola killarna hittar du på 4West 13th Street i Meatpacking District.


Guiden till Göteborgs bästa amerikanska restauranger uppdateras löpande.

Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon restaurang som är riktigt bra på amerikansk mat i Göteborg som vi har missat. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Paulie Gee’s: In Ricotta Da Vegan ligger högt upp på många veganska matbloggares topplistor över bästa veganpizzan i stan och det gör den med rätta.


Men det finns en man som var igång med det här långt innan det var det trendigaste du kan göra: Melvin Major Jr. Men hur tillbringar man på bästa sätt timmar i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg