måndag 31 augusti 2015

Smyrnakyrkan göteborg program

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi vill att våra gudstjänster ska präglas av ledorden: Glädje, Delaktighet, Närhet, Regelbundenhet. Smyrnakyrkan i Göteborg.


Det började med matkassar från en skrubb i källaren. Insamlingen går till att förbättra förlossningsvården på Panzisjukhuset.

Du vet väl att du kan prenumerera på vår kalendern för våra verksamheter? Klicka knappen “prenumerera” längst ner i kalendern på den här sidan. Svenska kyrkans konserter och musikgudstjänster i Göteborg. Runt om i Göteborgs kyrkor ges konserter av skiftande slag, från Bach och Buxtehude till gospel och Gershwin. Här hittar du veckans program.


Julkonserter Stjärnfyllda julshower och harmoniska julstämmor. Njut av tonerna från Den sjungande julgranen och massor av andra julkonserter under Julstaden.

Kafe med billiga priser och trevligt bemötande i av slappnande. I foajén har man tillstånd för 2personer och det var View Full Calendar. Bland de mest spännande projekten finns Masthuggskajen som, förutom att bidra med nya fantastiska miljöer för arbete, boende och nöjen, även kommer utgöra navet för Göteborgs blomstrande folk- och kulturliv. Livet på och omkring Masthuggskajen kommer bli både gott och hållbart.


Göteborg expanderar och flera nya stadsdelar växer fram. Församlingen är på nationell nivå medlem i samfundet Pingst ffs och är en del av Göteborgs kristna samarbetsråd. Välkommen till Saronkyrkan i Göteborg. Temat är Hur följer jag Jesus?


Vi erbjuder också hjälp i kontakten med olika myndigheter och sjukvård m. Urban Ringbäck: Det ser jättefint ut och det blir en klar förbättring jämfört med den kyrka vi har i dag som inte är anpassad efter våra behov. Arbetet, som tog sin start för fem år sedan, har satt hela församlingen i rörelse och är ett välkommet inslag enligt stadens socialkontor. Det är framför allt i vilken ordning som utbyggnaden ska ske och hur snabbt det kan gå som gör att det är nödvändigt att göra en uppdatering av programmet. Helhetsgreppet har också gett en ny struktur för området. Sista anmälningsdagen har passerats.


Visa aktuella evenemang. Föreställningsprogrammet uppdateras på onsdagar.

Fri entré gäller för besökare under år. För kronor kan du gå in under hela dagen på museet där biljetten är köpt. Inspelade direkt i Gudstjänsten. Vi är en kyrka med hjärta för människor, människor i Ale såväl som människor över hela vår jord.


Varje vecka möts människor av alla åldrar i våra olika samlingar. Samtidigt engagerar vi oss i projekt i olika länder världen över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg