tisdag 11 augusti 2015

Att göra i new york med barn

Broadway online på Viator idag. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg.


Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide. Det finns en hel del att se och göra för barn i alla åldrar. När jag tänker på New york så tänker jag shoppa, äta gått och länge plus att hänga ute samt gå mil om dagen.

Men det kan ju vara lite överväldigande med mycket folk lju grejer och långa avstånd. Sevärdheter har jag lite koll på men vill ändå ha lite tips på vad man bör tänka på med barn. Ett barnsligt museum, med mycket att göra när barnen har spring i benen och svårt att hålla fingrarna i styr. Här är det ta på och testa som gäller.


Vi kommer att åka med vår son som är år och behöver tips på aktiviteter att göra efter kl 18. Vi vill inte sitta på hotellrummet varje kväll och vi har egentligen inte gjort en sån storstadsresa förut med honom. Har hört att vissa restauranger i USA i. Några av de mest kända är Lejonkungen, Phantom of the opera, Les Miserables bara för att nämna några.

Men tänk på att köpa biljetter i god tid om det är en särskild show som du vill se. Roliga saker att göra i Southampton med barn : Familjevänliga aktiviteter och roliga saker att göra. Se TripAdvisors 9omdömen från resenärer och bilder av. Men det finns vissa saker och platser i NYC som helt enkelt inte är värda besväret.


Allt om Resor tipsar om tio saker du med gott samvete kan skippa, och vad du ska göra i stället. Vad sägs om Empire State Building, Brooklyn Bridge och Frihetsgudinnan? Men vad finns det mer för spännande att hitta på? Har du övervägt att ta en helikoptertur?


Och joggar du runt reservoaren känner du dig som om du är med i en film. Tänk bara på att springa moturs, annars blir du snabbt impopulär. Ingen annanstans i världen finns det så mycket att välja på. HH-timmarna ligger ofta tidigare på kvällen eller på veckodagar, men som turist är det ju lätt att anpassa. Måndagar är bäst, eftersom det är då flest stannar hemma.


Kul för barn i Paris Vad skall man göra med barn i Paris? Självklart är önskemålen olika för en 5-åring och en 11-åring. Besök ett museum, en lekplats, åk upp i Eiffeltornet, titta på Mona Lisa, åk vattenrutschkanor, ponnyridning, gå på en nöjespark m. New York med barn - ett storstadsäventyr.

Mina föräldrar skall även de följa med. Staden, som ligger i hjärtat av den Mohawk dalen, ger en rad inomhus- och utomhusaktiviteter som gör det möjligt för barnen att lära sig mer om regionen, uttrycka sig kreativt, samarbeta med djur eller upptäcka vad vetenskaper studien. Pretzels i parken och Harry Potter halsdukar på.


Från att ha varit ett av stadens ruffigaste grannskap har det på bara några år blivit ett av stadens hippaste, och det kan vi i stor utsträckning tacka Marcus Samuelsson för. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg