fredag 21 augusti 2015

Ellos frakt

Shoppa enkelt och tryggt hos Ellos! Inspireras av de senaste trenderna. Stilrena eller fräcka toppar? Vi har något för alla! Här hittar du information kring leverans, retur och betalsätt.


Med vår nya självhjälpsportal får du snabbt och enkelt hjälp med dina frågor utan krångel.

I vår FAQ hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Här finns också information om hur du enklast kontaktar oss. Handla med fri frakt på Ellos. De erbjuder fri frakt på beställningar över 4kronor, dessutom har du dagars returrätt.


Bra villkor för frakt och retur. För att du ska vara helt säker på att du är nöjd med ditt köp kan du exempelvis öppna förpackningen och prova varan du har köpt. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem.


Jag valde att köpa bordet från ellos även om det fanns billigare på andra sidor, just för att jag handlat mycket på ellos tidigare.

Jag har redan betalat 450kr i frakt och känner absolut inte för att betala ytterligare frakt eller bära dom 45kg till posten. Expressleverans och fri frakt över 4kronor. Hitta och köp ellos frakt hos Kelkoo. Jämför priser på ellos frakt och handla ellos frakt på nätet från bra webbutiker online.


Ibland kan du dessutom få både en fast rabatt kombinerat med gratis frakt. Ellos rabattkod – och fri frakt. Working closely with our millions of customers, we are constantly striving to develop and offer attractive fashion and household items for the entire family. Our focus is always on the customer.


Med nästan ett helt i sekel vet de vad Sverige, och resten av Norden, vill ha. Signa dig på vårt newsletter som utkommer ibland och då håller ni er uppdaterade om aktuell rabattkod från Ellos. Elloss Black Friday rea på ett och samma ställe! Poängintjäning gäller ej för eventuella kostnader för frakt. För frågor angående Coop och dina poäng vänd dig till coop.


Personuppgifter som du lämnar till våra partners är de personuppgiftsansvariga för. Håll därför utkik efter nya erbjudanden som ger fri frakt här för att få fri frakt till Ellos. Frakt är nästan alltid en viktig kostnadspost och vi utgår från att totalkostnaden ska hållas så låg som möjligt. Du hittar erbjudandet här.


Fri frakt gäller vid köp för minst 2kr (efter avdragen rabatt).

Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Mode för alla smaker, storlekar och plånböcker. Skjortor, byxor, tshirt, jackor och mycket annat hittar du i stort urval.


När du shoppar på Boozt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg