måndag 17 augusti 2015

Kristna lovsånger ackord

Här kan ni köpa noter eller kopieringstillstånd ur vår stora katalog av lovsånger och sånger, både originalverk och översättningar. Superenkelt och smidigt! Noterna har melodistämma, ackord samt ibland enkla körarrangemang.


Vet att det finns många olika kristna här inne, från olika kyrkor och som kanske också har olika typer av kristen musik i kyrkan eller i Mp3-lurarna. Så jag tänkte starta en tråd där vi alla kan lägga upp den typ av musik vi brukar lyssna på, så man kan upptäcka nya kristna låtar.

I lovsången har vi nämligen en fantastisk möjlighet att närma oss Gud som längtar efter vår tillbedjan (Joh 4:23). Här kan du lyssna på enkla vardagsrums-inspelningar av några av mina lovsånger. Vi är skapade av Gud och även skapade till Gu till hans ära.


Klicka så öppnas pdf i eget fönster. Transponeringsbara lovsånger och bibeldatabas med Strongs nummer. Uppvuxen i Luleå, lumpen i Boden, studerande i Ludvika och Lund.


Gymnasielärare (historia o svenska) i bl.

Storuman, Ovanåker och Bollnäs. Trebarnspappa, pastorsman, iggesundsbo, EFS-are m. Kristen och socialliberal. Free transposable text and chord to worship songs. Bible database with Strongs number. Går till kristna engagemang.


Största delen av allt det som kommer in, minst har jag ungefär räknat ut, skall gå till lite olika kristna engagemang. Lp-verksamheten som under hela min kristna tid har legat mig varmt om hjärtat skall få en del, och något Barnhems projekt skall få lite och så vidare. Nu har vi sammanställt en lista över bra kristen barnmusik och barnlovsång. Vi har öst ur flera källor och blandat stilar, både up-tempo och lugna sånger, både pepp till barnen och tacksamhet till Gud!


Se även samlade noter och relaterade produkter för barn. Lovsång en undervisningssida på den kristna hemsidan bibeln. Text, ackord , noter med melodi och noter med stämmor. Hämtade ur vår databas finns nu i SongSelect över 100lovsånger eller sånger för gudstjänst osv.


Enkelt att skriva ut eller ladda ner texter, och lyssna till ljudexempel på melodin eller på arrangemang med stämmor. Därför sätter jag inte ut namn på de platser och institutioner där jag och andra kristna sjöng lovsång tillsammans med muslimer.

Pevsners historieskrivning är med andra ord en både selektiv och partisk lovsång för en särskild stil. Tillåter vädret sitter han ute och låter näktergalens lovsång fullända upplevelsen. Detta är min samling med gitarrlåtar för nybörjare. Låtarna sorterade efter artistens namn oh svårighetsgrad.


Kom ihåg att alla ackord kan spelas på en mängd olika sätt. Har du lärt dig ett visst ackord på ett annat sätt än det som illustreras här, så spela på det sättet som känns bäst för dig. När det finns flera verser i en visa så visas endast ackorden för första versen om ackorden är de samma i övriga verser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg