tisdag 18 juni 2019

Spotify ändra e post

Pröva våra användarvänliga designverktyg eller välj en av våra tusentals mallar. Europosters onlinebutik med poster. Det är inte möjligt att ändra användarnamnet, men du behöver inte komma ihåg det. Tips: Om du inte vet vilken e -postadress eller vilket lösenord du har kan du kolla in inloggningshjälpen.


Gillar du inte ditt användarnamn? Kan någon tipsa om hur jag nu ändrar den?

Tips: Se om du har e -postmeddelanden från Spotify i dina inkorgar. I så fall är det troligt att du har ett konto kopplat till den e -postadressen. Om du inte har tillgång till den e -postadress som är kopplad till ditt Spotify -konto kan du inte återställa lösenordet, så då måste du skapa ett nytt konto. Vad ska jag göra om jag får ett misstänkt mejl?


Spotify ber dig aldrig att ladda ned något från ett mejl. De som skickar skräppost och nätfiskar kan inte få någon information från dig om du inte ger den till dem. Ange ditt Spotify -användarnamn eller den e -postadress som du använde när du registrerade dig. Vi skickar ett e -postmeddelande med ditt användarnamn och en länk där du kan återställa ditt lösenord.


Du får ett e -postmeddelande så fort den är tillgänglig.

Med Spotify är det enkelt att hitta rätt musik för varje ögonblick – på din telefon, din dator, din surfplatta och mer därtill. Premium Family är en rabatterad prenumeration för upp till medlemmar som bor tillsammans. Det finns miljontals spår och avsnitt på Spotify. Oavsett om du sitter bakom ratten, tränar, festar eller kopplar av så finns alltid rätt musik nära till hands.


Vi är här för att hjälpa! Ta reda på hur du ställer in och använder Spotify. Läs mer om funktioner och felsökning och få svar på alla dina frågor. Allt du behöver för att hållas i stämning. För alla lyssnare, artister, varumärken, utvecklare och musikälskare.


Du kan ta reda på mer om vilka personuppgifter som samlas in och vilka kontroller du har i förhållande till den marknadsföringskommunikation som du får via sekretesscentret. Du kan ändra dig och återkalla ditt tillstånd när som helst. Varför samlar Spotify in och använder dina personuppgifter? Har lämnat mina kortuppgifter till er och upptäckte för sent att det står fel e -postadress.


Skulle ändra , men minns inte lösenordet. Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare. Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e -postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället.


Se steg åtta i guiden Bjud in till Spotify Familj. Markera det e -postkonto du vill ändra och välj sedan Ändra. Om du vill ändra namnet som visas när du skickar e - post uppdaterar du fältet namn.

Om du inte specifikt behöver ändra något av de andra fälten kan du lämna standardvärdena. För att flytta din e -postadress behöver du ändra namnet så att din e -postadress blir ledig att registrera på ditt nya abonnemang. När du är klar klickar du på Nästa.


Logga in på Mitt Telia. Kolla in dina favoriter bland artister, låtar, genrer och mer. Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.


We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. Här loggar du som är bredbandskund in till din e - post. Ange din e -postadress och ditt lösenord nedan och klicka sedan på OK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg