fredag 14 juni 2019

Save the date kort mall

Check out To Save The Date. Vi ska snart skicka ut våra save the date - kort , och kommer att göra det per mejl. Jag hittar tusentals superfina gratismallar för att göra kort men tyvärr är alla med åtminstone en del text som inte kan ändras, och den texten är på engelska. Och det känns ju en smula fånigt.


Dessutom blir chansen större att alla era nära och kära kan närvara.

Ett save - the-date kort behöver egentligen inte innehålla så mycket mer information än vilka det är som gifter sig, vilket datum bröllopet är och var ni håller till. Beställ dina save -the-datekort med er design här och ge gästerna något att se fram emot! Personliga save the date kort i modern stil.


Till våra save the date kort ingår vita kuvert och de trycks på matt 3grams papper. Se till att inga gäster bokar upp sig olägligt med hjälp av ett save the date - kort som du designat helt själv. Prova Canva idag – helt gratis!


Save the date kort , Spara datumet eller Reservera datumet, ni väljer era ord till ert bröllopskort.

Fråga: Jag och min käre amerikan skall gifta oss nästa år. Vi vill skicka ut “ Save the date ” kort nu så tidigt som möjligt, och kommer skriva det engelska. Leverans inom timmar. Utöver deras ca 3mallar finns även möjlighet att ladda upp sin egen design så att ni kan få ert kort precis så som ni själva vill ha det. Det går även att ladda upp egna foton att använda till de färdiga mallarna.


Spara datumet- kort från Vistaprint hjälper dig att berätta om er stora dag på ett elegant sätt. Lägg till foton, egen text och annat för att skapa spara datumet- kort som är värda att minnas och spara. Skapa personliga spara datumet- kort eller vykort som skapar spänning inför ert bröllop.


Välkommen till Tryckstudion - en webshop där du enkelt skapar dina egna kort till ditt bröllop, dop, fest eller kalas! Hos oss hittar du inbjudningskort, tackkort, save the date kort , placeringskort, program och mkt mer! Välj bland massor av fina designer och skapa ditt drömkort hos oss. Du skulle inte heller behöva börja om från början om du någonsin behöver skapa en till omgång av save the date - kort för en annan uppsättning av nära och kära!


Vi har designade kortmallar som ni själva redigerar. Varje gång du gör en design på Canva så kommer den att sparas på din startsida, där du sedan kan komma åt den igen när du vill. Ville inte visa det förrän jag var säker på att alla våra gäster fått det, sedan reste vi bort och jag glömde fota av det innan.

Såhär såg kortet ut iallafall! Svårt att fota pga blänket i texten men tycker sista bilden visar hur kortet ser ut irl. Så funkar save the date - kort. Den amerikanska traditionen med att skicka ut brev med kort information om vad som komma skall och när det ska ske har blivit allt mer populär i Sverige. Vi förklarar vad som gäller med save the date - kort.


Inbjudningskort till Bröllop, Dop, Fest, Konfirmation, Kalas, Tackkort. Med egen text och unik design! Här på Zazzle hittar du anpassningsbara Save The Date kort för inbjudningar och tillkännagivanden.


Välj din favoritdesign från vårt fantastiska utbud. Att skicka ut save the date - kort innan själva bröllopsinbjudan blir allt vanligare. Men det finns en del att tänka på när man skriver dem.


Johanna Kajson har arbetat som bröllopskoordinator i flera år och delar med sig av sina tips till Bröllopstorget. Wedding save the date card. Remind friends and family to save the date for your nuptials using this red invitation featuring a wedding ring motif, along with white.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg