måndag 24 juni 2019

Naxos karta

Naxos karta

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa med Apollo idag! Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner. Använd kontrollerna högst upp till vänster för att zooma och panorera i kartan.


En lång strand som består av sanddyner och passar bra för de som vill ha lite lugn och ro under sin semester och inte behöva trängas på stranden. Här väntar både antika tempel, långgrunda stränder och en välkomnande befolkning. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Vi förhandlar så att du slipper.


Du kan läsa om dessa kartor under rubriken Vandringar. Högt över staden reser sig Kastro, ett slott som byggdes av venetsianerna på medeltiden. På köpet får du kartor över öarna i Småkykladerna också.


Naxos karta

Terrain maps är ett annat grekiskt kartförlag som specialiserat sig på vandringskartor. Det är inte så konstigt att det här är ett av svenskarnas favoritresmål. Med knapparna längst upp till höger kan man växla mellan kartvy och satellitvy. Naxos togs av romarna år f. Kontakta oss om något av de billiga hotellen inte visas i rätt område.


Hotellet passar både vuxna och familjer som vill spendera semesterdagarna vid poolerna och på hotellets privata strandavsnitt. Halvpension och All Inclusive bokas som tillval. Din sökning på naxos gav personer och du har nått slutet av listan. Vattnet är turkost och kristallklart och ger både bra snorkelmöjligheter och bra vind- eller kitesurfingtillfällen. Här njuter du av sköna dagar på den långsträckta stranden varvat med ett genuint sicilianskt vardagsliv.


I samma ögrupp ligger även Amorgos, Anafi, Andros. Informationen är tillgänglig från alla datorer på nätet. Grekiska övärlden och alla ögrupper på en karta.


Santorini tillhör Kykladerna. Allt om Samos i Grekland. Stränder, sevärdheter, byar, hotell, tavernor med mera.


Klicka på markörerna på kartan för att se sevärdheterna vid respektive markör. Viktiga jordbruksprodukter är vin, frukt, vete,. Den charmiga småstaden ligger söder om Taormina och nästan granne med vulkanen Etna! Klicka på kartan här nedan för att få en översikt över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området, samt för att se avstånd till flygplatser och andra städer i Nordeuropa. Två stränder ligger i anslutning till badortens centrum.


Med Ving kan du resa till hela Greklan här finns allt från de mest välkända resmålen, som Rhodos och Kreta, till små lite okända öar som Tilos eller. På huvudgatan Corso Umberto flanerar man fram och tillbaka, och här finns ett stort utbud av kaféer, restauranger med pizza bakad i vedeldade ugnar och butiker. Lockar Medelhavet är det linbanan ner till stränderna som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg