måndag 10 juni 2019

Kvinnojour telefon

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Välkommen att kontakta Ronneby Kvinnojour. Vi ger stöd och rådgivning inom våld i nära relationer.


Vår telefon är öppen dygnet runt, alla dagar. Vi svarar även andra tider när vi är på plats. Du kan alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen. Jag godkänner att Agera Kvinnojour kontaktar mig via epost eller telefon. En telefonjour inrättades och en lägenhet införskaffades.


Kvinnojour telefon

Den ekonomiska grunden utgjordes av bidrag från Malmö Kommun, medlemsavgifter och privata bidrag. En kvinnojour för alla! Vi hjälper dig som är utsatt för våld i en nära relation. Vi ger även stöd åt närstående och myndighetspersoner samt andra verksamheter som kommer i kontakt med personer som är utsatta för våld av en närstående. Vi på Agera kvinnojour är här för att ge stöd och råd till dig.


Vändpunkten erbjuder: - Ett skyddat och aktivt boende för hjälpsökande kvinnor och deras barn. Stödsamtal via telefon eller bokade besök. I akuta situationer, ring Polisen på telefon 112. Vår jourtelefon har öppet nästan dygnet runt.


Kvinnojour telefon

Vi är här för att lyssna på din berättelse. Vi erbjuder dig stöd och vägledning per telefon. Vi tar även emot tidsbeställda stödsamtal på vår öppna mottagning som är kostnadsfria. Genom att lämna dina kontaktuppgifter samtycker du till att Tyresö kvinno- och tjejjour kan använda dem för att skicka ut medlemsbrev och annan information. Tveka inte att kontakta oss.


Du kan höra av dig via telefon , facebook, epost eller chatt. Alla är välkomna till vår jour oavsett kön, religion eller. Partille Kvinnojour hjälper och stödjer dig kvinna som blir utsatt för psykiska eller fysiska övergrepp. Vi gör ingen skillnad på om du lever med en man eller kvinna.


Till oss kan du ringa anonymt och vi har tystnadsplikt. Du kan även boka tid för att komma till oss personligen. All rådgivning är kostnadsfri. Roks vill att män ska sluta slå eller skrämma kvinnor, tjejer och barn.


Därför finns det skyddade platser åt kvinnor, tjejer och barn som är rädda för en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg