tisdag 25 juni 2019

Köpa lagerbolag

Bra information för dig som funderar på att starta aktiebolag. Tryggt och snabbt med Bankid. Beställ bolag enkelt online dygnet runt. För dig som kund hos Lagerbolag.


Hos oss kan du enkelt köpa lagerbolag av olika typer online.

Det första räkenskapsåret. Lagerbolag är aktiebolag och följer därför reglerna för aktiebolag. Om det är bästa lösningen att köpa ett färdigt lagerbolag eller starta aktiebolag själv beror bland annat på hur snabbt du vill komma igång och arbeta med din verksamhet. Köpa lagerbolag - Fördelar. När du köper att lagerbolag slipper du all registrering och administration som hänger ihop med uppstarten av ett aktiebolag.


Köp lagerbolag snabbt och enkelt hos oss. Följ några få enkla steg och skriv under digitalt.

Köp ditt lagerbolag av oss. Den stora fördelen med ett lagerbolag är att samma dag du köper lagerbolaget kan du komma igång med verksamheten. Varför ska du köpa just av oss? Den biten har vi redan tagit hand om.


Våra lagerbolag ligger färdiga. Det enda ni behöver göra är att köpa ett bolag av oss och ändra styrelse och företagsnamn. Vi har marknadsledande erbjudande på likvidation och levererar lagerbolag på dagen! Ett lagerbolag är ett registrerat aktiebolag som aldrig bedrivit någon verksamhet. Handlingarna är skräddarsydda helt efter dina önskemål och levereras inom timmar!


Köpeavtal för köp av lagerbolaget. Generalfullmakt som visar att du som köpare har rätt att använda bolaget. Vi har lång erfarenhet inom området och upprättar alltid handlingar med snabb leverans. Vi levererar samtliga dokument via e-post och alla nödvändiga handlingar kan du skriva under direkt på skärmen.


Det är det snabbaste sättet att köpa lagerbolag av oss. Du skriver ut, signerar och skickar tillbaka. Genom att köpa ett lagerbolag kan du redan vid köpet av bolaget ingå avtal, ansöka om moms och F-skatt samt bedriva verksamhet.

Hos Startabolag kan du köpa lagerbolag där registrering av F-skatt, moms och arbetsgivare ingår i priset. Vi tillhandahåller färdiga aktiebolag med organisationsnummer för leverans inom en timme (kontorstid). Notera att du erhåller organisationsnumret direkt på skärmen, så fort du har fyllt i efterfrågade uppgifter.


Vårt arvode för ett lagerbolag är 4. Allt ingår tillsammans med Sveriges bästa. Det finns två olika sätt att köpa aktiebolag på. Antingen köper man ett aktivt aktiebolag som har en fungerande verksamhet eller så köper man ett så kallat lagerbolag. Bolagsverkets avgifter på 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg