fredag 14 juni 2019

Posten kundtjänst

Här får du hjälp att få svar på dina frågor. Sök svar på dina frågor bland vanliga frågor eller kontakta PostNords kundservice via mejl eller telefon. Söker du efter din försändelse eller vill spåra ditt gods? Ange postnummer, postort eller adress.


Använd våra verktyg för att beräkna, boka, beställa och söka. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och.

Dina åsikter är viktiga för oss på. Spåra brev och paket eller använd dig av PostNords andra tjänster och verktyg för att skicka och ta emot din post. Ge bort en prenumeration Vill du ge bort en prenumeration som gåva? Kontakta oss så hjälper vi dig.


Vår kundservice betjänar per telefon och e- post vardagar kl 7–och på sociala medier vardagar kl 8-18. Det snabbaste sättet att kontakta oss är telefon eller sociala mediekanaler. Vänligen ange försändelsenumret i ditt meddelande. Dryg och otrevlig kundtjänst och inkompetenta anställda som gör sitt bästa för att inte hjälpa dig när problem uppstår, som det mer ofta gör än inte.


Avrekommenderar folk starkt att uttnyttja Postmords tjänster.

Under lagringsperioden kan posten inte hämtas ut, utan posten delas ut till dig när din lagringstid har gått ut. Vill du lagra posten gör du en beställning hos Adressändring. Du kan lagra din post i max två månader. Där kan du också ta del av mer information om tjänsten. Mittmedia Kundservice hjälper dig med alla frågor om Östersunds- Posten.


På Kundservice kan du som prenumerant logga in och ändra adress, anmäla utebliven tidning, beställa uppehåll. Kundtjänst för privatkunder. Beställning och rådgivning. Du, som är senior mellan och år, får automatiskt ett nytt reskort med posten.


När du får kortet är det klart att använda. Det är bara att resa hur många år som helst framåt i din hemkommun. Nyheter från Jönköping.


Få ett snabbt svar och ta kontakt med vår kundtjänst. Post - och telestyrelsen (PTS) är den myndighet som bevakar områdena elektronisk kommunikation och post i Sverige. Idag fick jag ett samtal från en medarbetare där hon förklarade lite hur saker fungerar med reklamationer och hur posten jobbar med det. Jag förstår att man inte kan trolla och att posten är ett stort företag att ha att göra med men lite hjälpsamhet och engagemang av kundtjänst räknar vi me det är ju trots allt en kundtjänst som.


Här finner du kontaktuppgifterna till vår Kundservice via e- post , telefon eller chatt. ETC El säljer el bara ren el. Det är 1 miljömärkt och dessutom den första ursprungsmärkta elen i landet.

Vi tar all kraft från miljövänlig (enligt Svenska Naturskyddsföreningen) vattenkraft och från vindkraften. Om något blivit fel med din betalning behöver du skicka in ett betalningsunderlag till oss. Det du behöver skicka är: bankgiro, kontonummer, summa och OCR-numret som du angav vid betalningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg