onsdag 5 juni 2019

Kvinnojouren göteborg

Kvinnojouren göteborg

Kvinnojouren i Göteborg är medlemmar i Unizon och Kvinnojourer i Väst. Kvinno- och tjejjouren Ada är en feministisk ideell förening i Göteborg som arbetar med att ge stöd och skydd till våldsutsatta kvinnor, tjejer och barn. Tack till Accent Dental lab för bidrag till vår verksamhet. Vi erbjuder kostnadsfria stödsamtal där du kan vara anonym.


Kvinnojouren göteborg

Vi kan hjälpa dig i dina kontakter med myndigheter och ge dig information om vad du har för rättigheter som brottsoffer. Tveka inte att ringa till polisen vid pågående vål de kan hjälpa dig och eventuella barn att lämna hemmet. Om du inte får med dig viktiga tillhörigheter, får du hjälp av kvinnojouren och socialtjänsten när du kommit i säkerhet. Du som är kvinna och är utsatt för hot eller våld från din partner eller tidigare partner, eller från någon du har eller har haft en relation med kan kontakta oss. Vi har funnits i Ale kommun norr om Göteborg och erbjudit, skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och deras medföljande barn, samt stödjande insatser som stödsamtal, hjälp med administration och kontakt med myndigheter.


Linnéa ligger centralt i Göteborg , i ett före detta pensionat. Lokalerna har larm och TV-övervakning. Linnéa har en gammaldags charm och erbjuder ett bekvämt boende med stora gemensamma sällskapsrum. Boendet har plats för kvinnor.


Helpension samt tillgång till personal dygnet runt ingår. Kvinnofridslinjen är för dig som utsatts för våld eller hot och även för dig som anhörig till någon som utsatts för någon typ av övergrepp. Nu finns Stella att ladda ner!


För att komma till Stella klicka på länkarna här bredvid. Du kan också söka på Tjejjouren Väst på App. Kriscentrum för män vänder sig till män från år och uppåt. Mottagningen är till för dig som har problem i nära relationer.


Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vårt syfte är att skydda och stötta kvinnor och. Ruth - skyddat boende. Testa en premiumsida på hitta.


Om du lämnar meddelande på vår telefonsvarare var då noga med att lämna det telefonnummer som du vill att vi kontaktar dig på. Vi ringer upp så fort vi har möjlighet under vardagar. En bedömning av säkerhetsläget görs alltid inför placeringar, säger Christina Svensson, enhetschef för Kris- och relationsenheten. Om det finns en säkerhetsrisk för kvinnan och det inte finns plats på skyddsboende i Göteborg kan hon få en plats på annan ort.


Det händer också att vakter anlitas på boenden om situationen kräver det. Vändpunkten erbjuder: - Ett skyddat och aktivt boende för hjälpsökande kvinnor och deras barn. Stödsamtal via telefon eller bokade besök.


Med tiden så har det utvecklats till ett stödboende för hemlösa. Vi vänder oss till vuxna män över år och är särskilt inriktade på personer med missbruk o samsjuklighet. Här finner du information om vad vi gör i Mölndal och i Haga Göteborg. Det vi är och gör är på grund av Jesus Kristus. En judisk man som utmanade sin samtid med ett starkt kärleksfullt budskap.


Kvinnojouren göteborg

En man som gjorde anspråk på att vara ett med Gud. Välkommen till Våldinärarelationer. Den är ett samarbete mellan VKV, Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer och Dialoga, Göteborg Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg