tisdag 25 juni 2019

Takrosetter

Skapa vackra rum med stuckatur av högsta kvalitet till oslagbara priser. Handla takrosett online! Klassisk och modern stuckatur tillverkade i. Markera takets centrum genom att montera en vacker takrosett.


Traditionella takrosetter tillverkas i gips men det finns även immitationer i frigolit och plast som inte kostar lika mycket att tillverka. Takrosetter används i samband med dekorering av i första hand tak.

Historiskt så har man använt takrosetter i mitten av tak för att ge en snygg inramning av takbelysningen. Här kan du enkelt och tryggt köpa stuckatur och takrosetter online. Här finner du ett välsorterat utbud av tidstypiska takrosetter av hög kvalitet. För vårt fullständiga utbu klicka här för att bläddra i katalogen.


Alla våra rosetter är gjorda av ett miljövänligt och tåligt material, polyuretan. Med stuckatur och takrosett återskapar du på ett enkelt sätt den gamla tidens vackra rum. Och tack vare att man idag använder sig av så billiga material som cellplast och frigolit så kan du göra stor skillnad till ett lågt pris hemma.


Med denna smidiga takrosett i frigolit så kan du ge ditt rum en helt ny dimension - De går att måla och är lätta att montera.

Stuckbema AB, Vi erbjuder dekorativa lister och taklist till hem, bostäder och hotell. Beställa vackra billiga gipsstuckaturer för tak, väggar och golv. Stuckaturer är dekorativa inredningsdetaljer av gips som kan framställas på ett billigt sätt. Därför blir montering av väggdekor, takrosetter och taklister ett renoveringsprojekt som gör stor skillnad till ett låg pris. En stuckatur skänker elegans åt vilket rum som helst och är enkel att montera.


Hos oss finner du Sveriges största sortiment av takrosetter. Svensktillverkade dekorativa takrosetter av hög kvalitet tillverkade av franskt gips förstärkt med glasfiber. Om du är på jakt efter en både vacker och hållbar takrosett för att pryda ditt tak så har vi vad du behöver, vårt måtto är att Göra Sverige vackrare.


I butiken hittar du takrosetter samt smala och breda taklister i olika former. Stuckatur gjordes ursprungligen i gips men då det är betydligt dyrare så görs den idag i frigolit eller ett plastmaterial som heter polyretan. Vi har allt du behöver för att sätta upp dem och sedan måla in dem i takfärgen. Dessa kan sättas upp av vem som helst. Vi har ett stort utbud av takrosetter i polyuretan förmodligen Sveriges största.


Använd alltid sättlim FDP500. Leveranstid ca dagar, levereras i fallande längder. Ställkostnad tillkommer om 4kr vid order mindre.


Trapprenovering, elementskyd fönsterbänkar, garderober, skjutdörrar och förvaring.

Bli inspirerad av vår unika design kombinerad med hög funktionalitet. Här hittar du taklister och takrosetter som passar perfekt i både äldre och moderna hem. För hela sortimentet, klicka här för att bläddra i katalogen. Takrosett och taklister är något som är ett väldigt bra alternativ för dig som vill lyxa till ditt hem, med dekorationen i avancerade mönster och den eleganta benvita färgen så framstår ditt hem som ett mycket dyrare och en aning kungligt. Taklister, takrosetter och dekorationsbalkar i frigolit.


Listerna kan användas i alla rum- med fördel i badrum där den fuktiga miljön inte påverkar listerna! Med dekorationslister kan du enkelt skapa stor effekt, listerna går utmärkt att måla och är lättmonterade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg