måndag 17 juni 2019

Kontaktledningstekniker lön

Beställ Taxeringskalendern idag med Fri Frakt och Snabb Leverans! Som kontaktledningstekniker arbetar du framförallt med underhåll, ny- och ombyggnad av järnvägens kontaktledningsnät. Det finns olika områden som järnvägstekniker kan specialisera sig inoman kan t. Som järnvägstekniker är det ett måste att vara flexibel och beredd att arbeta och bo utanför hemorten. Möjligheterna att utveckla din kompetens och växa på arbetsplatsen är mycket goda.


Som utbildad kontaktledningstekniker har du också behörighet att utföra arbete och ansvara för andra som arbetar i trafikerat spår. Vanligtvis sker all kommunikation i arbetet på svenska vilket också är ett krav från Transportstyrelsen eftersom säkerhetssamtal kan förekomma. Trafiksäkerheten är direkt beroende av att kontaktledningsnätet fungerar, vilket gör ditt arbete samhällsviktigt och ansvarsfullt. Här kan du läsa om vad som är bra att känna till.


Järnvägen erbjuder en mycket stor bredd av diverse yrken. Personer med varierande intressen och talanger kan hitta sin plats inom järnvägsyrken. Jag har eventuellt tänkt studera vidare inom järnvägen.


Arbetsuppgifterna handlar om underhåll, felavhjälpning och nybyggnation av signalsystem. Signaltekniker ser till att det finns fungerande signalsystem inom järnvägen. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet och levererar utbildningar inom infrastruktur till Trafikverkets anställda. Dessutom erbjuder Trafikverksskolan.


Gillar du att arbeta utomhus på höga höjder? När du ska gå en kurs hos Trafikverksskolan finns det några saker som är bra att känna till. Då är Kvalificerad kontaktledningstekniker ett yrke för dig! Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i. På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan. Genom att använda webbsidan godkänner du.


Kontaktledningstekniker lön

Tillsvidare Heltid Fast lön Heltid Tillsvidare. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu flera ansvarsfulla och självgående kontaktledningstekniker för deras underhållskontrakt på Roslagsbanan i Stockholm, med utgångspunkt i Mörby. Under veckors tid läser du teoretiska kurser, utför praktiska övningar och gör LIA (Lärande i arbete) hos någon av våra företagspartners i branschen. Ett års heltidsstudier – en kort väg till ett varierande jobb med bra lön. Vill du ha ett järnvägsjobb?


För satsningarna på järnvägen är större än någonsin. Och din väg inom järnvägen har tusen spår. Oavsett om du vill jobba med ekonomi, tekniska innovationer, att lösa praktiska problem eller att leda andra finns det ett järnvägsjobb för dig. Jobb på hög höjd som bidrar till samhällsutvecklingen.


Kontaktledningstekniker lön

Ansök till kontakledningstekniker hos Trafikverksskolan! Här hittar du utbildningar inom Yrkeshögskola i Ängelholm. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. Båda utbildningarna är ettåriga YH-utbildningar. Kommentera onsdag januari Entreprenad Live inleder samarbete med BytUpp.


NRS AB befinner sig i en omfattande tillväxtfas och söker nu, Bantekniker, Kontaktledningstekniker , Kopplingsledare, Eltekniker, Tsm spärrfär och Arbetsledare! Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska delar i samarbete. NRS AB är ett företag inriktat mot tillhandahållande av tjänster inom underhåll, nybyggnation samt ombyggnation av järnvägsanläggningar i Norden.


Det finns stora möjligheter och många olika yrkesroller inom järnvägsbranschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg