torsdag 20 juni 2019

Psykoterapeuter legitimerade västerås

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut? Läs mer och kontakta mig online.


Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av att arbeta med människor. Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss.


Vi svarar så fort vi får möjlighet. Familjeterapeuterna i Västerås har lång erfarenhet av familjearbete riktat till tonårsfamiljer. I teamet finns både legitimerade psykoterapeuter och personal med bakgrund som socionomer och fritidspedagoger.


Om du vill veta hur familjeterapeuterna kan hjälpa dig eller din familj kan du kontakta oss direkt. Min legitimation innebär för dig att du kan ställa höga krav på mig vad gäller min kunskap samt att jag jobbar under socialstyrelsens överinseende. Välkommen att kontakta mig via epost: p. Annonsvillkor och beställningsformulär hittar du här!


Komplettera din annons med uppgift om vilka andra språk än svenska du erbjuder. Psykoterapi på andra språk. Utbildning till psykoterapeut. Det finns många olika utbildningar som ger kunskap i psykoterapi. Det är dock endast legitimerade psykoterapeuter som självständigt får bedriva psykoterapeutiskt arbete.


Psykoterapeuter legitimerade västerås

Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal omfattar personer som har sökt och erhållit legitimation för yrken på hälso- och sjukvårdens område. Drygt är kvinnor. Socialstyrelsens statistik nov.


De vanligaste grundutbildningarna för leg psykoterapeuter är psykolog, socionom och läkare. AL är en psykoterapi­mottagning centralt i Västerås. Vi har lokaler på Hållgatan 4. Vissa ungdomsmottagningar som har legitimerade psykoterapeuter kan också erbjuda psykoterapi utan kostnad. Kontakta ett utbildningsinstitut.


Jag heter Ann-Sofie Andersson och är auktoriserad socionom, legitimerad psykoterapeut , certifierad kris- och traumaterapeut samt lärar- och handledarutbildad. Jag är auktoriserad av sfKBT och medlem i BTF. Jag har varit egen företagare på deltid sedan slutet av 80-talet och de senaste tolv åren på heltid drivit Enskilda Familje - och Tonårsbyrån som en privat psykoterapimottagning. Inom S:t Lukas möter du legitimerade psykoterapeuter och legitimerade psykologer med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vår socialt arbete och idéburna organisationer. För att bedriva psykoterapi ska man vara legitimerad psykolog eller vara legitimerad psykoterapeut.


Gunhild Sünger är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och handledare i psykoterapi. I min mottagning är mötet och samtalet med dig det viktigaste. Jag möter dig där du befinner dig och tillsammans arbetar vi fram nya perspektiv och förhållningssätt, privat eller i yrkeslivet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg