torsdag 27 juni 2019

Kronfönster

Alltid låga priser på Hemfint. Tack vare vårt breda sortiment ser vi till att alltid hitta rätt fönster till dig och ditt hus. Klicka här för att se aktiekursen och handla eller skriv upp dig för få en notis vid aktiehandel.


Det finns, enligt bolaget, flera orsaker till att företaget redovisar förluster, men ett avgörande skäl ska vara en kostsam satsning på egen tillverkning av trä- och träaluminumfönster i Polen. Tycker kronfönster har haft och har en oärlig marknadsföring. Man har länge hävdat att man säljer svenska fönster och att man har fabriksförsäljning, vilket inte är sant.

Kronfönster Group AB har försatts i konkurs. Att det har gått dåligt för bolaget har vi rapporterat förut, men det har ju hintats om att företaget ska lägga ner fabriken i Polen och satsa på (webbaserad) rådgivning. När Carl-Gustaf Svensson skulle renovera huset tyckte han att processen kring att byta fönster – med hembesök från diverse säljare – kändes onödigt komplicerad. Ditt hus och dina behov är unika.


Därför tillverkar vi fönster så som du vill ha dem. Med ett stort sortiment och flexibel produktion kan vi möta dina förväntingar. Stort utbud av pvc-fönster.


Varumärket säljer och tillverkar fönster, dörrar och uterum.

Huvudkontoret ligger i Växjö. Alla produkter har fullisolerade superenergiglas och är vinterisolerade. Det är koncernens förra vd Magnus Fransson som tar över det svenska bolaget och ett litauiskt dotterbolag. Den förlusttyngda verksamheten i Polen läggs ned. Var du än bor och vilka behov och krav du än har så finns det ett Elitfönster för dig.


Fönster som passar dig. Välkommen att titta närmare på våra produktfamiljer, alla fönsterfamiljer innehåller olika upphängningar samt fönsterdörrar. Det är jättetrist och vi trodde på en helt annat utveckling. Fri tillgång till allt på smp. Objekt som ryms i ett paket, max kubikmeter, maxvikt kg för privatpersoner.


Endast krona första månaden. Detta gör att företaget nu väljer att utöka sin produktionskapacitet och man öppnar därför en ny fönsterfabrik för tillverkning av pvc. SKAPAD MED AV ADWISE MEDIABYR. Man anser att övriga tillverkare slarvar med benämningen aluminiumfönster även på beklädda träkarmar. Maximal Aluminiumfönster är en tillverkare som speciliaserat sig på fönster i helaluminium.


Bolagets VD är Carl-Gustaf Svensson år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Köp billiga och underhållsfria PVC-fönster av högsta kvalitet.

Vi erbjuder montering och kostnadsfria hembesök. Ultimat sidohängt fönster. Har du sedan tidigare sidohängda fönster så är oftast det naturliga valet nya sidohängda fönster igen för att husets uttryck förblir så intakt som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg