torsdag 20 juni 2019

Muslimsk pojkvän

Det största problemet här är inte att han kommer från en muslimsk familj, utan att han verkar lägga stor vikt vid vad de tycker samt inte verkar ha lika starka känslor för dig som du har för honom. Om det ska fungera mellan er måste han vara beredd att satsa på ert förhållande fullt ut och strunta i vad hans familj tycker. I helgen gick över 5människor i en sorgemarsch genom den tyska byn Worms.


Muslimsk pojkvän

De tågade till minne av 21-åriga Cynthia R. Ahmed T, år gammal. Hon ska ha anpassat sig efter alla hans muslimska krav men när hon vägrade flytta till Tunisien högg han ihjäl henne. Den 58-årige pappan Sami Karra påstås ha knivhuggit sin 17-åriga dotter, Henriette Karra, flera gånger – för att hon var tillsammans med en muslimsk kille. Mina föräldrar inte inte så religösa men när det gäller killar är det strikt förbjudet.


Min pojkvän vet hur det ligger till och han respekterar verkligen vår religon, dock vill han inte smyga med vårat förhållande och det vill inte jag heller. Jo det är så att min pojkvän är muslim, och jag är religös och går i kyrkna på söndagar. I början tycker både muslimska killar och tjejer ofta att svenskar är äckliga, bland annat för att ni har hundar och för att ni äter gris. Därför ska man inte blanda sig med er. Innan vi själva får erfarenhet av svenska killar så tror många av oss muslimska tjejer att svenska killar bara är intresserade av knull.


Vi alla vet hur det är för speciellt ungdomar idag. Lisa som hade lämnat sin gamla pojkvän bakom sig träffade så småningom en ny muslimsk man som hon gifte sig och fick barn med. När hon valde att flytta med honom till Mecka så stod det klart för Carina att hon måste släppa taget om det som varit och ge upp hoppet om att dottern plötsligt skulle ändra sig.


Hopplöst förälskad i en muslimsk man. Har sen drygt ett år tillbaka nu varit tillsammans med en muslimsk man. Min pappa är muslim och uppväxt i en muslimsk kultur. Enligt islam finns särskilda regler och detta gäller även barnen.


Muslimsk pojkvän

Svensk kvinna , muslimsk man. Någon som har erfarenhet ? Muna, en muslimsk flicka berättar för TVØstjyllan om varför hon ansåg att hon måste fly från sin familj, som inte kunde tolerera att hon hade en dansk pojkvän. Alla svar som publiceras på denna hemsida kommer från utbildade och trovärdiga imamer. I en intervju med SVT, där Waberi svarar på frågor om islam, har han förklarat att män och kvinnor inte ska ta i hand och ett de ej heller ska dansa med varandra. Vidare har han förklarat att det enligt Islam är totalförbjudet att ha pojkvän och flickvän förutsatt att man har sex innan äktenskapet.


Enligt BBC inträffade attacken i familjehemmet i Manchester. Afshan Azad blev under tre timmars tid slagen, släpad i håret, kallad för ”hora” och hotad till döden ”om hon inte gifte sig med en muslim”. Vi dansar inte med varandra”, liksom att ”vi tar inte kvinnor i hand”. Att ha sex mellan pojkvän och flickvän menade han är ”totalt förbjudet”.


En man med dessa åsikter ska alltså styra en skola i Borås som hoppas på 5elever. Frågan om religiösa friskolors plats i Sverige har blivit svårare. Den muslimska friskolan Ögårdsskolan har en datalärare som även är imam. Igår besöktes bloggen Muslimska Friskolan enligt Sitemeter flera gånger av någon i Malmö som sökte information om Ayoub Chibli. I inget av fallen har männen varit muslimer.


Shirins familj är stolt över att hon är en ung kvinna som vill vara självständig och bestämma över sitt eget liv. Jag har en fråga till dig. Hon får starkt stöd av sin mamma och sin pojkvän – ett förhållande som skulle fördömas starkt om hennes muslimska skolkamrater kände till det. Det lilla jag vet är att Koranen är väldigt tydlig vad det gäller hur man som man behandlar en kvinna och det är inte precis vad man hört vissa skräckhistorier om.


Tyvärr är nog en del dessa historier sanna, men det betyder ju inte att alla muslimska män skulle vara hustruplågare och jag vet inte vad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg