tisdag 25 juni 2019

Skruf snus

Vi är en svensk snustillverkare med produktion i småländska Sävsjö. Huvudkontoret finns i Stockholm och idag är vi nordens näst största snusföretag med över 2anställda. Unit Manager till produktionen. Idag är vi nordens näst största snustillverkare med över 3medarbetare.


Våra varumärken skruf , Knox och Smålands Brukssnus tillverkas i småländska Sävsjö. Det här är vår berättelse.

Tranbärssmaken kombineras med en traditionell, mild smak av tobak. Nyans Solglimt, Nyans Havsbris och Nyans Jordskott har alla smak av tobak med en hint av smaker hämtade från naturriket. Alla är white portion snus med normal styrka och gjorda på ekologiskt tobak.


Vi har lediga tjänster i vår fabrik i Sävsjö och på vårt huvudkontor i Stockholm. Visionen var att tillverka ett snus som de själva ville ha det. Precis som vanligt snus , fast bättre!


Bolaget har 3anställda, snittlönen har ökat. Verksamhetsbeskrivningen för. Snuset var ett resultat av de två vännerna Jonas Engwall och Adam Gillbergs vision om att skapa ett helt nytt snusmärke.

Starkt snus från Småland. Snuset finns också i några smaksatta varianter som mint, olika bär och stark. De började experimentera med olika snusrecept i ett gammalt mejeri i de småländska skogarna nära orten Sävsjö. Två år senare, med hjälp av vänner, fick Adam och Jonas äntligen till det perfekta baksnuset.


After countless hours of searching and testing, the trio discoved an old snus recipe in the village of Skruf. Snus - Köp billigt snus online hos Snusnetto. Alltid snabb leverans, gratis frakt och bra priser på färskt Svenskt snus. Den högre styrkan kommer ifrån en hög koncentration av tobaksblad som används för tillverkning av snuset , detta leder till en starkare nikotinhalt i snuset.


Portionerna är slimmade white portions prillor som är. Vi har lössnus, portionssnus och nikotinfritt snus från kända varumärken som general, Göteborgs Rapé, Grov m. Skruf - Swedish snus craftmanship. Som namnet förtäljer bär produkterna inslag av naturen i smaken men med klassisk tobakssmak i grunden. Totalt introduceras tre nya produkter: solglimt, havsbris och jordskott, alla med ekologisk tobak.


Ett äkta snus tillverkat med ekologisk tobak. Prillorna är välfyllda white portionsprillor som utdelar smak och nikotin över en längre tid och rinner betydligt mindre. Från lös till white portion, tranbär till mynta och normal till extra stark nikotinstyrka. Save $per roll when ordering a roll today.


While approaching years is a long time in many industries, many snus brands have been around since the 19th century. Här används de traditionella smakerna citrus och bergamott med ett modernt inslag av rosenolja.

Rosenoljan bidrar till en fräschör både för smaken och doften. Portionssnuset har en mild tobakssmak och passar perfekt för den som strävar efter en genuin, gammeldags snusupplevelse. Smaken är mild och följer den svenska snustraditionen. Du finner också komponenter av jordiga bär bland smakerna.


Rejäla prillor med torr vit påse där innehållet är fuktigt. Du får en dröjande och långvarig frisättning av både smak och nikotin, med lägre risk för rinn. Köp ditt snus online till låga priser.


Snushar alla typer av snus : lössnus, portionssnus, white portion, vit portion, slim portion och snussatser. Snabba leveranser och fri frakt om du handlar för mer än 9kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg