tisdag 11 juni 2019

Kone felanmälan stockholm

Kone felanmälan stockholm

KONE har gjort hissar intelligenta genom teknik som har utvecklats tillsammans med IBM. För KONEs kunder innebär detta färre fel, snabbare reparationer samt ökad transparens. För personer som använder hissarna blir det kortare väntetider, ökad säkerhet och en bättre användarupplevelse. Fakturafrågor och felanmälan eller om du inte hittar personen du söker– kontakta Kundcenter på tel. Med appen KONE Mobil kan du få uppdateringar om servicestatus och göra felanmälan direkt i mobilen.


Kone felanmälan stockholm

Vi arbetar med alla typer av varumärken för hissar men har speciellt fokus på Kone , Schindler, Otis, Söderlunds, Inliftor. Kone AB är ett stort aktiebolag med 8anställda. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Vi tar inte emot felanmälningar via formuläret nedan. Gäller meddelandet en felanmälan så ber vi dig att gå in på Mina Sidor för att registrera den. Vid akuta ärenden ring vår växel. Integritet är viktigt för Rikshem.


Genom att bland annat utbilda personal i linje med vårt miljöarbete och konstruera energieffektiva hissar. Försök lokalisera felet själv först om dörren inte vill gå igen helt. Det kan vara små stenar som ligger på golvet eller tröskeln, vilka förhindrar dörren från att fungera som normalt.


Vissa cookies används även för att optimera vår kontakt med dig som webbanvändare och för att kunna ge förmånliga erbjudanden som kan vara intressanta för dig genom annonsering (målinriktad nätreklam). Felanmälan brf Asplunden På hsb. Akut felanmälan via telefon. Används endast vid akuta ärenden – fara för person, fastighet, egendom eller verksamhetskritiskt objekt.


Kone felanmälan stockholm

Använd anmälan via webben (länk ovan) för övriga ärenden. Gör din felanmälan här direkt på webben. Vi återkommer till dig inom två arbetsdagar och talar om hur vi hanterar din felanmälan. Det sker via sms, e-post eller telefon. Du når oss dygnet runt.


Vårt huvudkontor ligger på Fleminggatan i Stockholm. Vill du ha hjälp med ditt medlemskap? Våra lokalkontor hittar du i Akalla, Haninge, Kungsängen, Täby, Jarlaberg och Rinkeby. Vi är ett stolt hissföretag i stockholm som med målsättning att våra intressenter skall se oss som det bästa hissföretaget i stockholm.


Kontaktuppgifter till övrig felanmälan hittar du här nedan. Exempelvis kan du felanmäla en trasig lampa, nedskräpning, felparkering, halka eller skadegörelse. Gör så här Du kan lämna dina synpunkter, klagomål och felanmälan via webbsidan stockholm. I dag är vi 70-talet anställda och har vårt säte i Årsta i södra Stockholm. Välkommen till Hiss-Craft!


Din lokala hisspecialist i Stockholm. Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter. Vår ambition med Hiss-Craft är att bygga ett hissföretag som kombinerar det lokala, entreprenörsledda företagets närhet till sina kunder med ett brett och djupt hisskunnande och ett starkt personliga engagemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg